FOLLOW US: facebook twitter

“Dance Life Steps presents… Red Life Steppers”

Ημερομηνία: 30-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Για 13η χρονιά η Ακαδημία Αθλητικού Χορού Dance Life Steps συνεχίζει μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία, στον τομέα του χορού και εξωραΐζει συνεχώς την πόλη του Πύργου! Με μια εξαιρετική χορευτική ισχύ, η Ακαδημία, καλύπτει τις πιο αξιόλογες εκδηλώσεις της πόλης μας, δημιουργεί χορευτική εξέλιξη για τα παιδιά μας και μας χαρίζει τις πιο εντυπωσιακές παραστάσεις χορού κάθε Ιούνιο! Η εν λόγω χορευτική ισχύ δεν είναι άλλη από την καθοδήγηση της κυρίας Μαρίας Πολίτη στα αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας και κυρίως τη χρυσή ομάδα κοριτσιών … τις Red Life Steppers!

Έφηβες κοπέλες, και όχι μόνο, ακολουθούν μια ιδιαίτερα απαιτητική προπόνηση στην Ακαδημία. Σκοπός τους μια άκρως επαγγελματική  εμφάνιση σε Χορό – Αθλητικούς Αγώνες. Η αλήθεια είναι πως έχουν συμμετάσχει σε αρκετούς αγώνες (Αθήνα και Κόρινθο) και έχουν αποσπάσει αμέτρητα αργυρά και χάλκινα μετάλλια. Επίσης, έχουν κερδίσει σημαντικότατες πρωτιές, με χρυσά κύπελλα, ως LatinGroup, ομάδα σύγχρονου χορού, Oriental, HipHop και Zumba!

Όλα τα παραπάνω, βέβαια, έχουν αποκτηθεί με πολύ δουλειά με τη χορογράφο και προπονήτριά τους Μ. Πολίτη, μεράκι για χορό και μέσω εξτρά προπονήσεων με τους καλύτερους του χώρου! Ενδεικτικά θα αναφερθεί πως τα κορίτσια έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια, στον χώρο της DanceLifeSteps, με τους Ηλία Λαδά, OleksandrBakharyev, Δέσποινα Λαγουδάκη και Τάσο Ξιαρχογιαννόπουλο!

Τέλος, ακόμα πιο όμορφες στιγμές μας επιφυλάσσονται για το μέλλον από τις RedLifeSteppers, την DanceLifeSteps και τη Μαρία Πολίτη. Στο φωτογραφικό μας υλικό έχετε την ευκαιρία να δείτε αξιόλογες εμφανίσεις των κοριτσιών, από το παρελθόν (φωτογραφία: Δημήτρης Παπαϊωάννου). Αναμένουμε τις κινήσεις του με αγωνία και χαρά ενώ συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την επιτυχημένη πορεία τους!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος