FOLLOW US: facebook twitter

Δάφνη-Πανηλειακός 1-4: Με τρία γκολ στο β΄ ημίχρονο

Ημερομηνία: 12-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε να απαντήσει πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου και με τρία γκολ στο β΄ μέρος, πέρασε από την Ανδραβίδα κόντρα στην αξιόμαχη Δάφνη (1-4). Ήταν η τέταρτη νίκη σε ισάριθμα ματς για την ομάδα των Τρυφωνόπουλου-Θεοδωρακόπουλου, που έχει τώρα μπροστά της το ντέρμπι με τον Αστέρα στον Πύργο, την προσεχή Δευτέρα.

Η Δάφνη του Γιάννη Καραλάγα αιφνιδίασε στο 15΄ με τον Κακολύρη ύστερα από εκτέλεση φάουλ του νεοαποκτηθέντος Ανδρέα Κωστόπουλου. Ο Πανηλειακός βγήκε μαζικά στην επίθεση και στο 35΄ ο Καράμπελας πλάσαρε, αλλά απέκρουσε ο Γελαδάς. Επτά λεπτά μετά ήρθε η ισοφάριση, με ένα απευθείας φάουλ του Γιώργου Πολίτη και το 1-1 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, μπορεί ο Πανηλειακός να είχε την εδαφική υπεροχή, αλλά η Δάφνη είχε δοκάρι στο 55΄ με τον Σπανό. Στο 58΄ ο Πρέντι με κοντινό πλασέ έκανε το 1-2 και στο 70΄ ο Τσαγκάρης που σκόραρε και αυτή την αγωνιστική το 1-3, ύστερα από συνδυασμό με τον Κωστόπουλο. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο νεαρός Κακόγιαννος στο 85΄.

Δάφνη: Γελαδάς, Μετσάι, Χατζής, Δρακόπουλος, Ντούγκας, Τριτάρης, Δημόπουλος (70΄ Μητρόπουλος), Λυκουργιώτης (66΄ Πατσούρας), Σπανός, Κωστόπουλος, Κακολύρης (82΄ Βασιλείου).

Πανηλειακός: Κουρλός, Κωτσάκης, Κολόκας, Γαλανόπουλος, Κωστόπουλος (82΄ Κακόγιαννος), Διονυσόπουλος (64΄ Ντάβαρης), Πολίτης, Πρέντι (64΄ Πλαστουργός), Καράμπελας (80΄ Κανάνι), Τσαγκάρης, Παπαπέτρου (46΄ Έλιοτ).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος