FOLLOW US: facebook twitter

Δάφνη-Ολυμπιακός Σ. 1-2: Πρώτη νίκη με ανατροπή

Ημερομηνία: 08-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων ποντάροντας στην εμπειρία του πέρασε από την Ανδραβίδα και μάλιστα με ανατροπή. Βρέθηκε να χάνει 1-0 στο ημίχρονο, η είσοδος του Ρούνη στο ματς στο 35΄ έδωσε ώθηση στην ομάδα επιθετικά και στο β΄ μέρος έφτασε στην ανατροπή και στο πρώτο τρίποντο. Η νεανική Δάφνη ήταν πολύ καλή στο α΄ ημίχρονο, σκόραρε νωρίς και θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ.

Μόλις στο 8ο λεπτό ο Βασιλείου έκανε το 1-0 ύστερα από λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού και στο 17΄ ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι με τον Μηλαδόπουλο να ισοφαρίσει. Η Δάφνη στη συνέχεια είχε καλή φάση με τον Κακολύρη που κόπηκε την τελευταία στιγμή και στο 44΄ ο Ανδρέας Παπαδόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 (πλάσαρε άουτ).

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, πίεσε για την ισοφάριση και στο 55΄ έφερε το ματς στα ίσα με πλασέ του Μπατζαλή, ύστερα από ενέργεια του Δ. Παναγιωτόπουλου (1-1). Και στο 65΄ ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος ύστερα από πάσα του Μπατζαλή έγραψε το 1-2, που έμεινε μέχρι τέλους, χαρίζοντας το πρώτο τρίποντο στους «ερυθρόλευκους» του Ερνέστο Λυμπέρη.

Δάφνη: Ψυχογιός, Περικλέους, Χατζής, Δρακόπουλος, Παναγόπουλος, Μετσάι, Βασιλείου (75΄ Τσαγρής), Φριντζήλας (70΄ Πετρόπουλος), Κακολύρης, Κωστόπουλος (78΄ Τσιχλιάς), Παπαδόπουλος (70΄ Σπανός).

Ολυμπιακός Σ.: Πλατής, Βλασσόπουλος, Τσακοπιάκος, Λιούρης, Β. Παναγιωτόπουλος (35΄ Ρούνης), Αβραμόπουλος, Ρ. Μπατζαλής, Κολτσίδας (46΄ λ.τρ. Χατζηνικολάου), Δ. Παναγιωτόπουλος (90΄ Γ. Παναγιωτόπουλος), Μίχα, Μηλαδόπουλος (83΄ Μαγκαφάς).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος