FOLLOW US: facebook twitter

Δάφνη -Νίκη Τρ. 0-5: Παρέμεινε πρώτη, θέλει έναν βαθμό ακόμη

Ημερομηνία: 21-02-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

H Νίκη Τραγανού πέρασε νικηφόρα από την γειτονική Ανδραβίδα το Σάββατο με 5-0 και διατηρήθηκε έτσι στην κορυφή του ομίλου, αλλά δεν έχει κάνει ρεπό και όλα είναι ανοιχτά αναφορικά με την πρώτη δυάδα. Η ομάδα του Αλέξη Γαλάνη αν δεν ηττηθεί στα Σαβάλια την προσεχή Κυριακή, θα είναι στην πρώτη δυάδα που ισοδυναμεί με συμμετοχή στα πλέι-οφ.

Η νεανική Δάφνη παρά την ήττα συνεχίζει να είναι στο +9 από την Προοδευτική και αν την επόμενη αγωνιστική που έχει ρεπό, η Προο δεν κερδίσει την Δόξα, τότε οι κιτρινόμαυροι θα σφραγίσουν και μαθηματικά την απευθείας παραμονή.

Στο 10΄ ο Ραυτόπουλος έκανε το 0-1 και στο 25΄ ο Γιάννης Κασσιανός το 0-2. Στο 39΄ ο Φώτης Καλογερόπουλος σημείωσε το 0-3 που ήταν σκορ ημιχρόνου. Στο β΄ μέρος, στο 53΄ ο Ραυτόπουλος έγραψε το 0-4 και έφτασε τα 6 γκολ σε 5 αγώνες που έχει αγωνιστεί με την φανέλα της Νίκης, και στο 90΄ ο Νικολόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 0-5.



Δάφνη: Ψυχογιός, Βασιλείου (60΄ Τσουραπάς), Χαντζής, Κορκός, Παναγόπουλος (60΄ Γιατράς), Μετσάι, Κωστόπουλος, Πετρόπουλος (46΄ Ντούγκας), Κακολύρης, Βαρβαρέσος (60΄ Καπατσούλιας), Τσαγρής.

Νίκη Τρ.: Αντωνόπουλος (72΄ Γκογκάκης), Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Δ. Κασσιανός, Γαργαρώνης (63΄ Κοντάνας), Ι. Κασσιανός, Καλογερόπουλος (46΄ Νικολόπουλος), Δαλαβούρας, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (63΄ Κούντουρας), Ραυτόπουλος (54΄ Τσέλα).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος