FOLLOW US: facebook twitter

Δάφνη-Ηλειακός Β. 0-3: Και τώρα ο Ξενοφών

Ημερομηνία: 14-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ηλειακός Βαρθολομιού νίκησε την Δάφνη το Σάββατο στην Ανδραβίδα με 3-0 και πήρε την 1η θέση στον 1ο Όμιλο της Α1 DUOMO-MONK, με διαφορά 4 βαθμών από την δεύτερη Νίκη Τραγανού. Η ομάδα του Μιχάλη Παπουτσή έχει τώρα μπροστά της τα πλέι-οφ, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ξενοφώντα Κρεστένων στα ημιτελικά.

Η Δάφνη είχε εξασφαλίσει ήδη την παραμονή, ο Νίκος Βουρτσάνης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλούς μικρούς από την «κιτρινόμαυρη» Ακαδημία, ενώ ο Στέφανος Τσουραπάς, γιος του προέδρου της Δάφνης, Γιώργου Τσουραπά, φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε ηλικία 16 ετών και 3 μηνών και έγινε ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία της Δάφνης!

Ο Ηλειακός του Μιχάλη Παπουτσή άνοιξε το σκορ με τον Ράλλη στο 10΄. Ο Πορτογάλος Κάμπος, που αποκτήθηκε από τον Αίαντα, πέτυχε στο 39΄ το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ηλειακού με πλασέ, από γύρισμα του Ράλλη (0-2). Το τελικό 0-3, διαμόρφωσε ο Μονόλιθος στο 45΄.


Δάφνη: Ψυχογιός (46΄ Τσουτσουλίδης), Τσουραπάς, Χατζής (72΄ λ.τρ. Γιατράς), Μετσάι, Βαρβαρέσος, Φριντζήλας, Πετρόπουλος, Καπατσούλιας (74΄ Ντούγκας), Κακολύρης, Κωστόπουλος, Τσαγρής.

Ηλειακός Β.: Γελαδάς, Βέρρας, Γιούλης (71΄ Τσιότσιος), Κυριαζής, Καμαρινός, Γκίνης, Μονόλιθος, Μπουρούκης (57΄ Παπαδόπουλος), Κάμπος (67΄ Κουλούρης), Τσουκαλάς, Ράλλης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος