FOLLOW US: facebook twitter

Δάφνη-Ερμής 3-5: Πρώτη νίκη με εντυπωσιακό σκορ

Ημερομηνία: 02-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ερμής Πλατάνου, στο δεύτερο παιχνίδι του με τον Σταύρο Μεντή στον πάγκο, πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα με το εντυπωσιακό 3-5 μέσα στην Ανδραβίδα επί της Δάφνης, που συνεχίζει να ισοβαθμεί στην τελευταία θέση με το Πελόπιο. Μάλιστα, η Δάφνη χθες το απόγευμα έλυσε τη συνεργασία της με τον προπονητή Γιάννη Καραλάγα, σε φιλικό κλίμα όπως έκανε γνωστό ο σύλλογος.

Η ομάδα του Πλατάνου πέτυχε σε δέκα λεπτά στο πρώτο ημίχρονο τρία γκολ και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Στο 29΄ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά ο Αντώνης Καρέτσος, ενώ στο 32΄ ο Τάκης Τσιμάνης με πέναλτι έκανε το 0-2. Σο 39΄ ο Φώτης με σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 0-3.

Ο Γιάννης Καραλάγας έκανε τρεις αλλαγές στο 37΄, με σκοπό να αλλάξει η εικόνα της ομάδας του και οι «κιτρινόμαυροι» σκόραραν δύο φορές σε τρία λεπτά πριν το ημίχρονο, με τους Δημόπουλο, Δρακόπουλο και μείωσαν 2-3, μπαίνοντας ξανά στο ματς.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά αυτός που σκόραρε ήταν ο Ερμής. Στο 74΄ ο Τάκης Τσιμάνης έκλεψε τη μπάλα ύστερα από λάθος της άμυνας κι έγραψε το 2-4, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Στο 82΄ ο Διαμαντάκος με σουτ έξω από την περιοχή έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Ερμή (2-5) και ο νεοαποκτηθείς Τσιχλιάς στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 3-5.

Δάφνη: Γελαδάς, Δημόπουλος (73΄ Ντούγκας), Τσαγρής (37΄ Μετσάι), Δρακόπουλος, Κακολύρης, Λυκουργιώτης (55΄ Τσιχλιάς), Πετρόπουλος, Κωστόπουλος, Σπανός (37΄ Χατζής), Βαρβαρέσος, Κόσκορης (37΄ Τριτάρης).

Ερμής: Ελ Ζούντι, Γαλανόπουλος, Π. Τσιμάνης, Φώτης, Καρέτσος, Ζήσης, Α. Τσιμάνης, Χριστόπουλος, Δ. Γεωργίου (55΄ Αγριδιώτης), Διαμαντάκος, Χασομέρης (55΄ Ε.Τσιμάνης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος