FOLLOW US: facebook twitter

Δάφνη Ανδραβίδας-Δόξα Ν.Μ. 1-0: Δάφνη από τα παλιά!

Ημερομηνία: 15-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μεγάλη νίκη στην Ανδραβίδα επί της πολύ δυνατής Δόξας

Η Δάφνη Ανδραβίδας φώναξε «είμαι εδώ» το Σάββατο στο ματς με τον μεγάλο της αντίπαλο, την Δόξα Ν.Μανωλάδας, κι έστειλε μήνυμα πως κάθε ομάδα θα… ιδρώσει για να την κερδίσει, κυρίως στο σπίτι της, εκεί όπου πριν αρκετά χρόνια είχε ζήσει μεγάλες στιγμές. Η νεανική ομάδα του Τάκη Δρακόπουλου νίκησε 1-0 την Δόξα που είναι εκ των φαβορί για μια θέση στην πρώτη δυάδα του 2ου Ομίλου, και μάλιστα σκοράροντας μόλις στο 9ο λεπτό και κρατώντας με νύχια και με δόντια το τρίποντο, που ήταν το πρώτο της στο φετινό πρωτάθλημα. Η Δόξα πέραν της ήττας έχασε και τον Θανάση Καλογερόπουλο, που τραυματίστηκε στο γόνατο στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης και απομένει να φανεί το μέγεθος της ζημιάς.

 

Το παιχνίδι

Στο 9ο λεπτό ο Βασιλείου έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Δόξας, γύρισε τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι στον επερχόμενο Ανδρέα Κωστόπουλο, ο οποίος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 20΄ και στο 27΄ οι κιτρινόμαυροι έφτασαν κοντά στο 2-0. Αρχικά, ο Χαντζής έκλεψε τη μπάλα, βγήκε στην αντεπίθεση από πλάγια, έκανε το πλασέ το οποίο έφυγε ελάχιστα άουτ και στο 27΄ ο Πετρόπουλος από καλή θέση έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Η Δόξα που δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, είχε την πρώτη καλή φάση στο 44΄ όταν το σουτ του Παπαδάτου, απέκρουσε σε κόρνερ ο Ψυχογιός.

Στο β΄ μέρος, η ομάδα του Πέτρου Χρηστίδη πίεσε εξαρχής και στο 49΄ σουτ του Παναγόπουλου έφυγε άουτ.
Στο 75΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Π.Η. Φωτόπουλος, που είχε περάσει στο ματς με την έναρξη του β΄ μέρους και όλα έγιναν πιο δύσκολα για την Δόξα. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι «μελανόλευκοι» είχαν πολύ καλή ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 85΄ όταν κεφαλιά του Παπαδάτου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ψυχογιός, κρατώντας το 1-0 υπέρ της ομάδας του. Στο 90΄ η Δάφνη έχασε και αυτή μεγάλη ευκαιρία να κλειδώσει τη νίκη όταν Παπαδόπουλος και Σπανός δεν κατάφεραν από πλεονεκτική θέση να σκοράρουν.

 

Δάφνη: Ψυχογιός, Περικλέους, Χαντζής, Δρακόπουλος (73΄ λ.τρ. Κακολύρης), Παναγόπουλος, Κορκός, Πετρόπουλος (73΄ Μετσάι), Φριντζήλας, Βασιλείου (88΄ Σπανός), Κωστόπουλος, Τσαγρής (67΄ Παπαδόπουλος).

Δόξα Ν.Μ.: Κανελλόπουλος, Δημητρόπουλος, Μπλετσάκης, Σαρανταυγάς, Πυρρής, Σδρόλιας, Παντελής, Παναγόπουλος, Καλογερόπουλος (40΄ λ.τρ. Παπαδάτος), Πολίτης, Νικολόπουλος (46΄ Π.Η. Φωτόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος