FOLLOW US: facebook twitter

Δ. Τσίγκρηλας & Γ. Μαντζάρης: «Με τον κόσμο κοντά μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Ημερομηνία: 02-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δύο από τους στυλοβάτες της άμυνας του Πανηλειακού, ο κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Τσίγκρηλας και ο γκολκίπερ Γιάννης Μαντζάρης, μίλησαν για το ματς της Κυριακής με το Πάτραι, όπου στόχος είναι μόνο η νίκη και καλούν τον φίλαθλο κόσμο του Πανηλειακού να στηρίξει την ομάδα και να της δώσει έξτρα ώθηση για να έρθει το τρίποντο. «Με τον κόσμο κοντά μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε», δηλώνει ο Τσίγκρηλας, «αν γίνουμε μια γροθιά, κανένας δεν θα μπορεί να μας νικήσει» αναφέρει ο Γιάννης Μαντζάρης.
Ο δυναμικός στόπερ Δημήτρης Τσίγκρηλας είπε αρχικά: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν μαζί μας ακόμα και στις έντεκα το πρωί στο παιχνίδι με τη Μύκονο. Κινητήριος δύναμή μας είναι ο κόσμος, όπως και στα μπαράζ ανόδου. Τον περιμένουμε και την Κυριακή, να μας βοηθήσει, να πάρουμε τη νίκη απέναντι στο Πάτραι».
Για το πώς ο Πανηλειακός θα μπορέσει να χτίσει ένα σερί νικών, έτσι ώστε να ανέβει ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία, ο Δ. Τσίγκρηλας ανέφερε: «Η ομάδα έδειξε ότι είναι πολύ ανταγωνιστική, ακόμα και με απουσίες παικτών λόγω τραυματισμών. Ήμασταν άτυχοι που έχουμε δεχθεί δυο φορές γκολ στο 95΄και τώρα που είμαστε σχεδόν πλήρεις, θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί και η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη. Θα μπορούσαμε να είμαστε και εμείς στην πρώτη θέση. Δεχθήκαμε δυο φορές την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Το αφήνουμε όμως όλα αυτά πίσω και κοιτάζουμε τα τρίποντα. Πανηλειακός είμαστε και επιβάλλεται να κερδίζουμε. Με τον κόσμο κοντά μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Γ. Μαντζάρης
«Αν γίνουμε μια γροθιά, κανένας δεν θα μπορεί να μας νικήσει»

Ο εξαιρετικός τερματοφύλακας Γιάννης Μαντζάρης, τόνισε για την πορεία της ομάδας έως τώρα: «Ξεκινήσαμε με όνειρα και ενθουσιασμό. Όλα τα παιδιά, πέρα από την ποιότητα που έχει ο καθένας προσωπικά, ήρθαμε γιατί θέλαμε να πρωταγωνιστές και να βάλουμε τα ονόματά μας στην ήδη πλούσια ιστορία του Πανηλειακού. Δυστυχώς, είμαστε ένα από τα θύματα του σάπιου ελληνικού ποδοσφαίρου και το λέω επειδή κάναμε τρεισήμισι μήνες προετοιμασία και με όλη την κατάσταση και την αναβολή έναρξης του πρωταθλήματος, φτάσαμε να έχουμε πάρα πολλούς τραυματισμούς και κομβικούς παίκτες ανέτοιμους. Το τελευταίο μας παιχνίδι, με το Διαβολίτσι, αν το δούμε αθροιστικά, ήταν ένα κλικ καλύτερο από τα προηγούμενα δυο, κάτι το οποίο δείχνει ότι η ομάδα βελτιώνεται και μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο. Και να φτάσει σύντομα στο επιθυμητό επίπεδο ώστε να πρωταγωνιστήσει. Η ψυχρολουσία που ήρθε άλλη μια φορά στο τέλος, είναι απόρροια έλλειψης σταθερότητας και ρυθμού. Αλλά ακόμα και έτσι, βλέπουμε ότι η νοοτροπία μας δεν μας αφήνει ευχαριστημένους με την ισοπαλία. Αυτή η νοοτροπία, να μας δώσει ώθηση να μπορέσουμε να προοδεύσουμε».
Αναφορικά με το παιχνίδι της Κυριακής με το Πάτραι, ανέφερε: «Θα ήθελα να απευθυνθώ στους αμέτρητους φιλάθλους του Πανηλειακού. Το παιχνίδι με τη Μύκονο στο στάδιο Πύργου, μου θύμισε τον λόγο για τον οποίο θέλησα να έρθω σε αυτή την ομάδα. Αν μπορέσουμε αυτό που συνέβη εκείνη τη μέρα, όπου ποδοσφαιριστές και κόσμος γίναμε ένα και πραγματικά κερδίσαμε μαζί το παιχνίδι, να το αυξήσουμε και να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο την τεράστια δυναμική αυτής της ομάδας, πιστεύω ότι θα είμαστε πάρα πολύ δυνατοί. Και σχεδόν ανίκητοι! Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να πετύχουμε κάτι καλό στο τέλος. Όλοι θέλουμε το ίδιο και όλοι παλεύουμε για τον ίδιο στόχο. Αν γίνουμε μια γροθιά, κανένας δεν θα μπορεί να μας νικήσει. Γι’ αυτό με αρχή τον αγώνα της Κυριακής, προσκαλώ όλους τους φιλάθλους του Πανηλειακού να σταθούν στο πλευρό της ομάδας και όλοι μαζί να νικήσουμε και να κάνουμε άλλο ένα βήμα στο να γίνει ο Πανηλειακός αυτό που όλοι θέλουμε και ονειρευόμαστε».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος