FOLLOW US: facebook twitter

Δ. Θ. Αυγερινοπούλου: Πανηγυρισμοί και ευχές για την σαρωτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας και την επανεκλογή της

Ημερομηνία: 22-05-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Με χαμόγελα και ευχές τόσο για την ιστορική νίκη της Νέας Δημοκρατίας, που κυριολεκτικά έβαψε μπλε τον χάρτη της Ελλάδας αλλά και την επανεκλογή της, για τέταρτη φορά, γέμισαν τα πολιτικά γραφεία της Βουλευτού Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, Διονυσίας-Θεοδώρας Αυγερινοπούλου στον Πύργο, την Αμαλιάδα και την Ζαχάρω, το βράδυ της Κυριακής. Από νωρίς, και λίγο μετά το κλείσιμο της κάλπης, μόλις άρχισε να ξεκαθαρίζει το εκλογικό αποτέλεσμα και να επιβεβαιώνεται η συντριπτική νίκη του κόμματος, ψηφοφόροι, υποστηρικτές και φίλοι της κας. Αυγερινοπούλου έσπευσαν να την συγχαρούν, ξεσπώντας σε πανηγυρισμούς κάθε φορά που ανακοινώνονταν τα αποτελέσματα που οδηγούσαν την παράταξη στην καθαρή πρωτιά, στις 58 από τις 59 εκλογικές περιφέρειες και στην Ηλεία, με ποσοστό 37,68

Το κλίμα ήταν πανηγυρικό ενώ σε χειροκροτήματα ξέσπασαν και όταν εξελίχθηκε η καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης που αποτύπωσε την αναγνώριση και την επιβράβευση της προσπάθειας της Ηλείας Βουλευτού για την ανάπτυξη του νομού αλλά και την πίστη τους ότι στο πρόσωπό της έχουν βρει μια δυναμική και ακούραστη εκπρόσωπο, που με συγκεκριμένο πρόγραμμα και έχοντας θέσει ξεκάθαρους στόχους και προτεραιότητες, διεκδικεί αποτελεσματικά για την Ηλεία και τους πολίτες της.

Η ίδια, εμφανώς συγκινημένη, έχοντας διαρκώς στο πλευρό της τον γιο της, τον σύζυγό της, τους γονείς της, τους συνεργάτες της, πνίγηκε στις αγκαλιές του κόσμου και δέχθηκε με χαμόγελο ευχές και ανθοδέσμες που δεν σταμάτησαν να της προσφέρουν.

Μιλώντας για την μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, η κα. Αυγερινοπούλου ευχαρίστησε τους συμπολίτες της για την ξεκάθαρη εντολή αυτοδύναμης Κυβέρνησης που έδωσαν στην στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αποδεικνύοντας ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα το οποίο είχε το σωστό πρόγραμμα, έκανε τις σωστές επιλογές και οδηγεί τη χώρα σταθερά μπροστά.

«Προχωράμε αναπτυξιακά, σε ένα καλύτερο αύριο. Η απάντηση που έδωσε ο ελληνικός λαός στα διλήμματα που τέθηκαν ήταν ξεκάθαρη.  Η ελπίδα νίκησε την απαισιοδοξία και η ενότητα τον διχασμό. Ψήφισε δίνοντας ουσιαστικά εντολή αυτοδυναμίας στην Νέα Δημοκρατία. Μια εντολή που θα επιβεβαιωθεί και στις κάλπες του Ιουνίου, για να οδηγηθεί η χώρα μας σε μια σταθερή πορεία, με μια σταθερή Κυβέρνηση που θα φέρει πραγματικά βιώσιμη ανάπτυξη.
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που μου δώσατε την δύναμη να συνεχίσω να εργάζομαι για τον τόπο μας. Με την ψήφο σας δείξατε πως αναγνωρίζετε τα σημαντικά βήματα προόδου που έγιναν αυτά τα τέσσερα χρόνια. Οι Έλληνες ψήφισαν Κυριάκο Μητσοτάκη, επιβραβεύοντας τις επιλογές που κάνει για την χώρα μας. Τον Πρωθυπουργό που μπορεί να κάνει πράξη το όραμα όλων μας για μια Ελλάδα σύγχρονη, με νέες θέσεις εργασίας, με νέες επενδύσεις, με μέτρα για τους ευάλωτους συμπολίτες μας, με φροντίδα για όλους.
Οι νέες και οι νέοι της χώρας μας, για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια, ψήφισαν την παράταξη που, με συγκεκριμένες πολιτικές, τους δίνει ευκαιρίες για σπουδές, εργασία, αποκατάσταση, τους δίνει όραμα και στόχο, ευκαιρίες και προοπτικές σε μια χώρα που αλλάζει, του γίνεται σύγχρονη, ελκυστική.
Οι Ηλείοι ψήφισαν Κυριάκο Μητσοτάκη και έδωσαν ξεκάθαρη εντολή για να προχωρήσει η ατζέντα για τον Νομό μας, με σημαντικά έργα στις υποδομές, στις μεταφορές, στον αγροτικό τομέα, στην πράσινη ανάπτυξη, στον χώρο της υγείας, στην βελτίωση της καθημερινότητας.
Έργα αναπτυξιακά για την επόμενη ημέρα, για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Συνεχίζουμε δυναμικά, με αισιοδοξία»,

τόνισε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος