FOLLOW US: facebook twitter

Δ.Θ. Αυγερινοπούλου: Επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Επιταλίου

Ημερομηνία: 20-12-2022 | Συντάκτης:

Την ευχαρίστησαν για την υποστήριξη των εργασιών ελαιοχρωματισμού

Το Δημοτικό Σχολείο Επιταλίου επισκέφθηκε η Βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, με αφορμή τις εργασίες ελαιοχρωματισμού που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα. Η κα. Αυγερινοπούλου είχε ανταποκριθεί στο αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων να ενισχύσει οικονομικά τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις στο σχολικό κτίριο και το πρωί της Δευτέρας είχε την χαρά να ξεναγηθεί από τον Διευθυντή κ. Αλέξη Σοφιανόπουλο στους χώρους του σχολείου. Παράλληλα, συναντήθηκε με τους δασκάλους και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Παναγιώτη Λαμπρόπουλο αλλά και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γιάννη Μπαλάσκα, ενημερώθηκε για τις εκπαιδευτικές δράσεις και τα προγράμματα αλλά και για προβλήματα που υπάρχουν, προκειμένου να συμβάλλει και αυτή στην επίλυσή τους.

Η μέριμνα της κας. Αυγερινοπούλου για το συγκεκριμένο σχολείο είναι διαρκής καθώς πρόκειται για ένα κτίριο των πρώτων δεκαετιών του 20ου αιώνα, γνωστό σαν σχολείο Συγγρού, με νεοκλασική όψη και αποτελεί αρχιτεκτονικό κόσμημα για την περιοχή. Οι όποιες παρεμβάσεις είναι σύμφωνες με τις προδιαγραφές που προτείνονται από την Εφορία Νεοτέρων μνημείων και τυγχάνουν της μέριμνας της διεύθυνσης και των εκπαιδευτικών που φροντίζουν για την άριστη κατάσταση του σχολείου, με σεβασμό στην ιστορία του.

Ξεχωριστή ήταν η επικοινωνία της κας. Αυγερινοπούλου με τους μικρούς μαθητές. Τα παιδιά την υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό, ευχαριστώντας την για την έμπρακτη στήριξη και το ενδιαφέρον της για το σχολείο τους και της χάρισαν ζωγραφιές που έφτιαξαν με αφορμή την επίσκεψή της. Μικρά έργα τέχνης με την παιδική τους ματιά, εξεικονίσεις του σχολείου τους, χριστουγεννιάτικα τοπία αλλά και ένα μοναδικό πορτρέτο της Βουλευτού, τα οποία έχουν ήδη λάβει ξεχωριστή θέση στο γραφείο της.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος