FOLLOW US: facebook twitter

Δ. Καλαματιανός: «Το μέλλον ανοίγεται διάπλατα μπροστά σας!»

Ημερομηνία: 28-07-2022 | Συντάκτης:

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης θέλω να συγχαρώ για μια ακόμη φορά τις νέες και τους νέους μας που συμμετείχαν στη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων. Το μέλλον ανοίγεται διάπλατα μπροστά σας, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, και εμείς είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε στις νέες προκλήσεις που εμφανίζονται στο δρόμο σας!

Αναγνωρίζουμε και αγκαλιάζουμε τους κόπους σας, τις προσπάθειές σας, τις αγωνίες σας, τη δύναμή σας, την πίστη σας στο στόχο, τη συναισθηματική φόρτιση που η διαδικασία των εισαγωγικών εξετάσεων μπορεί να φέρει.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλες και όλους που κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους! Σας εύχομαι ολόψυχα καλές σπουδές και όμορφα φοιτητικά χρόνια. Πολλά συγχαρητήρια και στις μαθήτριες και τους μαθητές μας που δεν εκπλήρωσαν το όνειρό τους αυτή τη φορά. Να θυμάστε πως η ζωή διαρκώς προχωράει μπροστά και με πίστη στις δυνάμεις σας και εργατικότητα θα κατακτήσετε τους αγώνες που θα επιλέξετε να δώσετε.

Μια ιδιαίτερη αναφορά, με αμέριστο σεβασμό, στους καθηγητές και τους γονείς των παιδιών μας, που στάθηκαν στο πλευρό τους όλα αυτά τα χρόνια μέχρι και την τελευταία στιγμή της σχολικής τους ζωής, βιώνοντας από κοντά τα άγχη και τις αγωνίες τους, παραμένοντας πάντα με νηφαλιότητα και ψυχραιμία στο πλευρό τους, πάντα έτοιμοι για προσφορά.

Διονύσης-Χαράλαμπος Καλαματιανός Βουλευτής Ηλείας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος