FOLLOW US: facebook twitter

Διονύσης-Χαράλαμπος Καλαματιανός: Η σκέψη και η έννοια μας, κοντά στους μαθητές μας

Ημερομηνία: 15-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Κάθε χρόνο, αυτές οι ημέρες, μας ξυπνούν αναμνήσεις από τότε που βρισκόμασταν εμείς, ως μαθητές, στην τελική ευθεία προς την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ημέρες αγωνίας, ημέρες προσμονής και λαχτάρας, γεμάτες όνειρα για το αύριο.

Αυτές τις ημέρες, λοιπόν, η σκέψη μας και η καρδιά μας είναι πάντα κοντά στους μαθητές μας, στο μέλλον του τόπου μας, οι οποίοι φέτος κλήθηκαν να προετοιμαστούν κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, αλλά και στους καθηγητές και τους γονείς, οι οποίοι αποτελούν βασικό πυλώνα στήριξης και έμπνευσης των εξεταζόμενων.

Εύχομαι σε όλους σας από καρδιάς καλή επιτυχία, καλή δύναμη με αυτοπεποίθηση και υπομονή.

Αναμφίβολα, οι εξετάσεις εισαγωγής στα πανεπιστήμια είναι μια πολύ σημαντική στιγμή του μαθητικού βίου, με προεκτάσεις και στη μετέπειτα εκπαιδευτική σας πορεία, όμως αξίζει να θυμάστε πως δεν είναι η μοναδική.

Είναι μόνο η αρχή για την επίτευξη των στόχων και των ονείρων σας, καθώς, το ταξίδι στη γνώση είναι συνεχές και αδιάκοπο, το ίδιο και οι προσπάθειες για επιτυχία και πρόοδο στη ζωή.

Νοιώθοντας την αδημονία και την επιθυμία σας, μένουμε δίπλα σας, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, υποστηρίζοντας συνεχώς το δικαίωμα στην κατάκτηση των ονείρων σας.

Καλή επιτυχία σε όλες και όλους!

Διονύσης-Χαράλαμπος Καλαματιανός,

Bουλευτής Ηλείας ΣΥΡΙΖΑ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος