FOLLOW US: facebook twitter

Δ. Καλαματιανός για πανελλήνιες: «Ένα ταξίδι γεμάτο προσδοκίες και όνειρα ξεκινά»

Ημερομηνία: 01-06-2022 | Συντάκτης:

Έφτασε η ώρα των πανελλαδικών εξετάσεων. Η στιγμή της κατάκτησης του ονείρου χιλιάδων υποψηφίων για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της Χώρας.

Για άλλη μια χρονιά οι μαθήτριες και οι μαθητές μας προετοιμάστηκαν κάτω από δυσκολίες και αντίξοες συνθήκες. Αξίζουν συγχαρητήρια για τη μεγάλη προσπάθειά τους.

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι και οι συνοδοιπόροι αυτής της επίπονης προσπάθειας, οι γονείς και οι καθηγητές που όλο αυτό το διάστημα στέκονται δίπλα στα παιδιά, υποστηρίζοντάς τα και προσφέροντας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Πράγματι, οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένας σημαντικός σταθμός στο όμορφο και γοητευτικό ταξίδι της γνώσης. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν είναι η μόνη ευκαιρία, δεν είναι το τέλος. Πάντα θα υπάρχουν οι διέξοδοι και οι επιλογές για την πραγμάτωση των στόχων. 

Δεν χρειάζεται άγχος και πίεση. Με ηρεμία, ψυχραιμία και συγκέντρωση είναι βέβαιο πως οι κόποι και θυσίες θα αποδώσουν καρπούς.

Εύχομαι από καρδιάς στις μαθήτριες και στους μαθητές που θα συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις καλή επιτυχία. Η έννοια και η σκέψη μας βρίσκεται δίπλα τους.

Διονύσης-Χαράλαμπος Καλαματιανός

Βουλευτής Ηλείας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος