FOLLOW US: facebook twitter

Δ. Αβραμόπουλος: Επισκέφθηκε εργοστάσια στην Ηλεία

Ημερομηνία: 03-05-2023 | Συντάκτης:

Δίπλα στους ανθρώπους που αποτελούν τον παραγωγικό ιστό της Ηλείας, στους ανθρώπους που καθημερινά αγωνίζονται και δημιουργούν,βρέθηκε ο πρ. Ευρωπαίος Επίτροπος και Υπουργός, υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Ηλείας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Στο πλαίσιο των επαφών του επισκέφθηκε δύο μονάδες, εφοδιασμένες με ταλαντούχους ανθρώπους, υψηλή τεχνογνωσία και άριστης ποιότητας παραγόμενα προϊόντα, κάνουν τη διαφορά και δημιουργούν προστιθέμενη αξία τόσο σε τοπικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Στην «KYKNOS» Α.Ε

Την Ελληνική Εταιρεία Κονσερβών Α.Ε «KYKNOS»,το παλαιότερο εργοστάσιο κονσερβοποιίας στην Ελλάδα επισκέφθηκε ο κ.Δημήτρης Αβραμόπουλος, όπου είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί και να συνομιλήσει με στελέχη της επιχείρησης για την διαδικασία παραγωγής και τον κύκλο εργασιών μιας από τις πλέον δυναμικές επιχειρήσεις στον ελλαδικό χώρο.

Ειδικότερα συνομίλησε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Αχιλλέα Αγγελόπουλοκαι τον Διευθυντή Παραγωγής Κωνσταντίνο Πανόπουλοκαι ξεναγήθηκε στην Γραμμή Παραγωγής. Ενημερώθηκε για την εκτιμώμενη απορροφητικότητα της καλλιεργούμενης βιομηχανικής τομάτας κατά τη διάρκεια της φετινής περιόδου, τις τιμές παραγωγού και για τις μεθόδους καλλιέργειας, καθώς είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που εφάρμοσε σύστημα “ολοκληρωμένης διαχείρισης στη συγκεκριμένη καλλιέργεια.”

Ειδική μνεία έγινε στην αναγκαιότητα εκπαίδευσης και στήριξης των 55 συνεργατών-καλλιεργητών με την εταιρεία παραγωγών με στόχο τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας της πρώτης ύλης και κατ’ επέκταση των παραγόμενων προϊόντων που διατίθενται σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.
«Η ξενάγηση αποτέλεσε μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για να διαπιστώσω από κοντά πώς λειτουργεί μια μεγάλη και ιστορική επιχείρηση που δημιουργεί θέσεις εργασίας στην τοπική κοινωνία, στηρίζει έμπρακτα τον πρωτογενή τομέα και διακρίνεται για την μεγάλη εξαγωγική της δραστηριότητα.», τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος.

Στην Κεραμοτουβλοποιία Παναγιωτόπουλος ΑΒΕΕ

Την Κεραμοτουβλοποιία Παναγιωτόπουλος ΑΒΕΕ, στα Δουνέικα του Δήμου Ήλιδας, μια οικογενειακή επιχείρηση, με ιστορία άνω του μισού αιώνα στο χώρο της κεραμοποιίας και με μοντέρνα κουλτούρα, που στηρίζει την επιχειρηματικότητα στο νομό, επισκέφθηκε ο πρ. Ευρωπαίος Επίτροπος και Υπουργός, υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Ηλείας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Κατά την επίσκεψή του, ξεναγήθηκε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις από τον επικεφαλής της επιχείρησης κ. Κώστα Παναγιωτόπουλο και συνομίλησε με τον γιο και το ανιψιό που πλέον έχουν αναλάβει τα ηνία. Ένα από τα ζητήματα που ετέθησαν αφορούσε στην ανάγκη στήριξης των παραγωγικών επιχειρήσεων λόγω της αύξησης του κόστους της ενέργειας.

«Ξεναγήθηκα σε ένα εργοστάσιο που παράγει κεραμίδια κορυφαίας ποιότητας με πελατολόγιο σε όλη την Ελλάδα κι όχι μόνο, που έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη της ποιότητας στην εγχώρια αγορά. Η εταιρεία αποτελεί παράδειγμα επιτυχίας όχι μόνο για την τοπική κοινωνία αλλά για όλη την ελληνική οικονομία. Μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι που στην Ηλεία μας έχουμε τέτοιες επενδύσεις», ανέφερε ο κ. Αβραμόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος