FOLLOW US: facebook twitter

Δ. Αυγερινοπούλου: Θερμά συγχαρητήρια στον «χρυσό» πρωταθλητή Ευρώπης, Αρίωνα Κολιτσόπουλο

Ημερομηνία: 17-06-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Μας έκανε όλους υπερήφανους με την σπουδαία διάκρισή του!

Τα θερμά της συγχαρητήρια εκφράζει η Βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ., Δρ. Διονυσία- Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, στον Αρίωνα Κολιτσόπουλο, πρωταθλητή Ευρώπης Παίδων στην ελληνορωμαϊκή πάλη, με την ακόλουθη δήλωση:

«Συγχαρητήρια από καρδιάς στον αθλητή της ελληνορωμαϊκής πάλης, Αρίωνα Κολιτσόπουλο, του παλαιστικού  Συλλόγου  Πύργου «Τιτάν», ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων, κάνοντας υπερήφανους όλους εμάς τους Ηλείους, αλλά και τον τόπο μας! Η διάκρισή του αυτή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ17 που διεξήχθη στο Βουκουρέστι αποτελεί το επιστέγασμα της μακράς προσπάθειας του 16χρονου αθλητή, ο οποίος με συνέπεια και αφοσίωση  κατέκτησε άλλον έναν υψηλό στόχο.

Θερμά συγχαρητήρια, αλλά και ιδιαίτερες ευχαριστίες, απευθύνω και στον καταξιωμένο, πολυνίκη σύλλογο «Τιτάν», στον εξαίρετο προπονητή του και πατέρα του πρωταθλητή, κ. Αλέξη Κολιτσόπουλο, όπως και στον πρωτεργάτη- ιδρυτή του συλλόγου, κ. Δημήτρη Κολιτσόπουλο, για το σημαντικό έργο που επιτελούν στον αθλητισμό και για την προσφορά τους στα παιδιά μας.

Τέτοιες νίκες μάς κάνουν ξεχωριστά χαρούμενους και αισιόδοξους,  καθώς ο τόπος μας, που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το πνεύμα του «εὖ ἀγωνίζεσθαι» εξακολουθεί να διακρίνεται στο πεδίο της άμιλλας και του καλού αγώνα και  αγκαλιάζει τους νέους μας, προσφέροντάς τους ποιότητα ζωής και υψηλά ιδανικά».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος