FOLLOW US: facebook twitter

Δ. Αυγερινοπούλου: Μια ημέρα γεμάτη ευχές!

Ημερομηνία: 20-12-2022 | Συντάκτης:

Γεμάτη ευχές και αγάπη ήταν η μέρα της ονομαστικής εορτής της Βουλευτού Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Διονυσίας Θεοδώρας Αυγερινοπούλου. Η Ηλεία Βουλευτής παρακολούθησε την Θεία Λειτουργιά στον  Ιερό Ναό του  Αγίου Διονυσίου στον Πύργο και έλαβε την Θεία Κοινωνία ενώ ακολούθησε με ευλάβεια την λιτάνευση της Ιερής Εικόνας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Τα πολιτικά της γραφεία στον Πύργο, την Αμαλιάδα και την Ζαχάρω από νωρίς το πρωί γέμισαν κόσμο, λουλούδια, γλυκά και δώρα ενώ το μεσημέρι η κα. Αυγερινοπούλου δέχθηκε ευχές στην κεντρική πλατεία του Πύργου, στο Duomo Bites & Spirits και στο «Κέντρον». Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες, πολίτες και εκπρόσωποι φορέων βρέθηκαν εκεί, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκλησή της για ένα κέρασμα με την ευκαιρία της εορτής της. Η ίδια, ως άριστη οικοδεσπότης, με χαμόγελο τους ευχαρίστησε για τις πηγαίες ευχές και την παρουσία τους, που έκαναν την ημέρα αυτή ακόμη πιο ξεχωριστή, με το τηλέφωνό της να χτυπά ασταμάτητα από φίλους από ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό που καλούσαν προκειμένου να της ευχηθούν. Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν έλαβε μια αγκαλιά λουλούδια από τους αγαπημένους της γονείς, τον κύριο Ζήσιμο και την κυρία Λαμπρινή.

Αμέσως μετά, η κα. Αυγερινοπούλου αναχώρησε για την Αθήνα, και βρέθηκε στην Βουλή για την ψήφιση του προϋπολογισμού. Και εκεί, οι συνάδελφοί της Βουλευτές είχαν την ευκαιρία να της ευχηθούν ενώ ξεχωριστές ήταν οι ευχές για την ονομαστική της εορτή από τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τα πολιτικά της γραφεία στον Πύργο, την Αμαλιάδα και την Ζαχάρω από νωρίς το πρωί γέμισαν κόσμο, λουλούδια, γλυκά και δώρα.
Η κα. Αυγερινοπούλου δέχθηκε ευχές στην κεντρική πλατεία του Πύργου, στο Duomo Bites & Spirits και στο «Κέντρον» από συγγενείς, φίλους, συνεργάτες, πολίτες και εκπροσώπους φορέων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος