FOLLOW US: facebook twitter

Com & Com-Αναπτυξιακή ΕΠΕ: Υποστηρίζει οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης στην ελληνική επικράτεια στον σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων βιώσιμης ανάπτυξης

Ημερομηνία: 25-01-2022 | Συντάκτης:

Η Com & Com – Αναπτυξιακή ΕΠΕ τα τελευταία χρόνια υποστηρίζει οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης στην ελληνική επικράτεια στον σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων βιώσιμης ανάπτυξης, εστιάζοντας σε πολιτικές και πρωτοβουλίες σχετικές με την αστική κινητικότητα, την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης και τις έξυπνες πόλεις.

Η εμπλοκή αυτή έχει ως αποτέλεσμα τον εμπλουτισμό του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας με σαφή γνώση και εξειδικευμένη εμπειρία στον κλάδο αυτό έχοντας υλοποιήσει παραπάνω από πενήντα (50) έργα σχεδίων βιώσιμης αστικής κινητικότητας (ΣΒΑΚ) και σχεδίων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (ΣΦΗΟ) σε χρηματοδότηση του Πράσινου Ταμείου, καθώς και υποβολές χρηματοδοτικών προτάσεων στην Πρόσκληση 12 για δράσεις Ηλεκτροκίνησης στο Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης.

Η εταιρία αποτέλεσε χορηγό-υποστηρικτή του 5ου Συνεδρίου Ηλεκτροκίνησης, το οποίο συνδιοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας – Hellenic Association for Energy Economics – HAEE και το insider.gr, υπό την αιγίδα του Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών και της Κ.Ε.Δ.Ε., στην Αθήνα την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022.

Επιπλέον ο Διευθυντής Τομέα Στρατηγικού Σχεδιασμού – Βιώσιμης Ανάπτυξης της εταιρίας μας κ. Λιμνιός Χρήστος συμμετείχε ως ομιλητής στη θεματική ενότητα στην οποία συζητήθηκαν τα εξής ζητήματα:

– Η νέα εποχή για την Μικροκινητικότητα στην Ελλάδα

– Ελληνικές Επιχειρηματικές Πρωτοβουλίες στην ηλεκτροκίνηση

– Κίνητρα και εμπόδια για την ανάπτυξη εγχώριων επενδύσεων

– Ελληνικές Ερευνητικές Καινοτομίες

– Η καθημερινότητα στη χρήση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου και των υποδομών φόρτισης.

comncom.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος