FOLLOW US: facebook twitter

Χρυσός νικητής για μια ακόμα φορά το Oliorama!

Ημερομηνία: 02-06-2022 | Συντάκτης:

Χρυσό βραβείο στον 7ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ελαιολάδου NYIOOC για το βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από την Ολυμπία

  • Την ελαιοπαραγωγό Μαρία Σπηλιακοπούλου βράβευσε η πρόεδρος του ΕΟΤ Αντζελα Γκερέκου

Το Βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ΠΓΕ πρώιμης συγκομιδής από το Oliorama &Co που προέρχεται από τους Βιολογικούς ελαιώνες της Ηλείας ελαιοπαραγωγού Μαρίας Σπηλιακοπούλου, στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας, ήταν για μια ακόμα φορά ο Χρυσός νικητής του 7ου Διεθνούς Διαγωνισμού Ελαιολάδου « Αthena International Olive Oil Competition 2022».

Ο Παγκόσμιος Διαγωνισμός Ελαιολάδου NYIOOC, που διεξάγεται κάθε άνοιξη στη Νέα Υόρκη, είναι ο μεγαλύτερος και πιο διάσημος διαγωνισμός ελαιολάδου στον κόσμο. Η ετήσια λίστα με τους νικητές των βραβείων θεωρείται ο έγκυρος οδηγός για τα καλύτερα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα της χρονιάς.

Η κ. Μ. Σπηλιακοπούλου εκφράζοντας την ικανοποίησή της για την βραβευσή της, αναφέρει μεταξύ άλλων στο σαιτ της επιχείρησης « Το Oliorama Exclusive Olympia PGI κέρδισε ένα Χρυσό Βραβείο στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ελαιολάδου NYIOOC 2022, τον πιο διάσημο διαγωνισμό ποιότητας ελαιολάδου στον κόσμο. Είναι μεγάλη τιμή και επίτευγμα να βρίσκομαι ανάμεσα στα βραβευμένα λάδια εδώ και αρκετά χρόνια. Αισθάνομαι ικανοποίηση και ανταμοιβή. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και επιμονή για να έχουμε τέτοια αποτελέσματα. Η φετινή πρόκληση ήταν το timing». Η συγκομιδή έπρεπε να γίνει γρήγορα. Η μεταφορά και το άλεσμα έπρεπε να γίνει την ίδια μέρα, σε λίγες ώρες. Η απόσταση του ελαιοτριβείου από τους ελαιώνες και η μεταφορά δημιουργεί μερικές φορές δυσκολίες, αλλά αυτή είναι και η πρόκληση».

Η τελετή απονομής των βραβείων του Διαγωνισμού πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαίου στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου στην Αθήνα, παρουσία της προέδρου του ΕΟΤ κ. Άντζελας Γκερέκου, ενώ παρευρέθηκαν ακόμα διαγωνιζόμενοι, ελαιοπαραγωγοί και καταναλωτές που είχαν τη μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουν ελεύθερα, ελαιόλαδα από δεκάδες διαφορετικές ποικιλίες ελιάς, από περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Την κ. Μαρία Σπηλιακοπούλου βράβευσε η ίδια η πρόεδρος του ΕΟΤ οπου η κ. Γκερέκου σε ανάρτησή της αναφέρει: “Συγχαρητήρια στην Μαρία Σπηλιακοπουλου και το Oliorama μια Ελληνίδα παραγωγό από την Αρχαία Ολυμπία που την βραβεύουμε για μια ακόμα φορά!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος