FOLLOW US: facebook twitter

Χριστουγεννιάτικη γιορτή από το ΚΔΑΠ Δήμου Ζαχάρως-«Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» έκλεψε τις εντυπώσεις

Ημερομηνία: 30-12-2021 | Συντάκτης:

Σε γιορτινό κλίμα, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Ζαχάρως πραγματοποίησε τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του, στο αμφιθέατρο του Δημοτικού σχολείου Ζαχάρως χαρίζοντας στιγμές συγκίνησης, χαράς και διασκέδασης στους θεατές και μεταφέροντας το μήνυμα της αγάπης, της προσφοράς, της αλληλεγγύης, της ελπίδας και της μαγείας των Χριστουγέννων.

Οι μαθητές του ΚΔΑΠ αναπαράστησαν μια από τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες ιστορίες στην παγκόσμια λογοτεχνία, «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα». Τα παιδάκια ερμήνευσαν εξαιρετικά τους ρόλους τους και κατάφεραν να συγκινήσουν μικρούς και μεγάλους στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Δημοτικού σχολείου. Στη λήξη της Γιορτής, οι μικροί πρωταγωνιστές πήραν τα δώρα τους από τον Άγιο Βασίλη και οι καλεσμένοι δοκίμασαν γλυκίσματα.

Τη γιορτή επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί του ΚΔΑΠ, Ακριβή Ζώη και Κλεοπάτρα Κατσιώλη και ο υπεύθυνος του ΚΔΑΠ, Γιάννης Μπιτζούνης. Τις χορογραφίες της παράστασης επιμελήθηκε η κ. Σούλη Νικολετοπούλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κώστας Αλεξανδρόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Δήμητρα Σκαλτσά και Φώτης Αλεξανδρόπουλος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κώστας Αναστασόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. Νίκα Λαμπροπούλου, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ζαχάρως, Αντώνης Καραπαναγιώτης και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΖ, Δημήτριος Κλημαντίρης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος