FOLLOW US: facebook twitter

Χρήστος Παρασκευόπουλος: «Η Διοίκηση του ΠΑΟΒ είναι άξια επαίνων»

Ημερομηνία: 24-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο τεχνικός του ΠΑΟΒ χαρακτήρισε πρωτόγνωρη την στήριξη των διοικούντων προς την ομάδα


Tου Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο ΠΑΟΒ έκανε το δύο στα δύο στα τελευταία ματς πριν την διακοπή του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και τώρα απέχει πλέον μόλις δύο βαθμούς από την προνομιούχο 7η θέση. Η Διοίκηση του ΠΑΟΒ έδωσε χρόνο στον προπονητή Χρήστο Παρασκευόπουλο όταν τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά, τον περιέβαλε με εμπιστοσύνη, όπως και τους ποδοσφαιριστές, και εν τέλει η ομάδα ορθοπόδησε.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΒ, Χρήστος Παρασκευόπουλος, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Διαγόρα, αφού συνεχάρη τους παίκτες για τη νίκη, τόνισε πως η Διοίκηση είναι αξιέπαινη για την στήριξη που έδειξε στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό τιμ: «Το αποτέλεσμα νομίζω ότι είναι δίκαιο. Ειδικά στο α΄ ημίχρονο δεν απειληθήκαμε καθόλου από τον αντίπαλο, στο β΄ διαχειριστήκαμε λίγο την κατάσταση, διότι προερχόμασταν από κόπωση και είχαμε πολλές απουσίες, τέσσερις βασικές απουσίες. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έχουν κάνει κάτω από αντίξοες συνθήκες όλο αυτό το διάστημα. Ακόμα και τώρα που είμαστε 22 Δεκεμβρίου δεν έχουμε παίξει ποτέ με ολόκληρο το ρόστερ. Επίσης, πολλά συγχαρητήρια στην Διοίκηση. Αυτή η Διοίκηση είναι άξια επαίνων, είναι αυτή που μας έχει οδηγήσει σε αυτά τα αποτελέσματα, όχι η δουλειά μας, η δουλειά μας έρχεται μετέπειτα. Η στήριξη που έχουμε δεχτεί από την Διοίκηση, νομίζω πως είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα στα τόσα χρόνια που είμαι στο ποδόσφαιρο. Είναι άξιοι επαίνων οι άνθρωποι της Διοίκησης διότι έχουν στηρίξει και τα παιδιά και το τεχνικό τιμ. Η δουλειά γίνεται, όταν με το καλό υλοποιηθούν κάποιες προσθήκες στην ομάδα και έχουμε όλο το ρόστερ, τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλύτερα. Ευχαριστώ γενικότερα τον κόσμο της Βάρδας και να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλο το φίλαθλο κοινό και στην ομάδα των Βραχνεΐκων, γιατί είναι μια πάρα πολύ άξια ομάδα με έναν πάρα πολύ καλό προπονητή».

Όσο για την συνέχεια ο 41χρονος προπονητής είπε: «Ο ΠΑΟΒ είναι μια νέα ομάδα που χρειάζεται χρόνο. Αυτό έλεγα από την αρχή. Επομένως το μέλλον, με τις προσθήκες που θα γίνουν το Γενάρη και με το υπάρχον ρόστερ, μόνο καλύτερο μπορεί να είναι».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος