FOLLOW US: facebook twitter

Χρησιμοποιείται το Κλειστό χωρίς άδεια και με… «φουσκωμένο» παρκέ!

Ημερομηνία: 18-02-2023 | Συντάκτης:

ΟΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΑΛΤΑΝΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΖΑΧΑΡΩΣ

«ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΝ;»

Την χρησιμοποίηση με αυθαίρετο τρόπο του Κλειστού Γυμναστηρίου Ζαχάρως από την Δημ. Αρχή κατήγγειλε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο πρώην Αντιδήμαρχος και ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος Τάσος Αλτάνης.

Ο ίδιος ζήτησε απαντήσεις που ωστόσο δεν έλαβε από τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο, τονίζοντας ότι ήδη έγιναν αγώνες και δραστηριότητες χωρίς καν να υπάρχει αδειοδότηση του χώρου αφού ουσιαστικά δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί διαδικασία.

Ο κ. Αλτάνης αναρωτήθηκε ακόμη, ποιος και γιατί παρέλαβε ένα τέτοιο έργο από τη στιγμή που σε ορισμένα σημεία έχει «φουσκώσει» το παρκέ του γηπέδου και καταστρέφεται παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα έργο που προσφάτως τελείωσε, αλλά όχι υπό τις ιδανικότερες συνθήκες, αφήνοντας να εννοηθεί ό,τι γι’ αυτό υπάρχουν ευθύνες και πολύ περισσότερο για όσους παρέλαβαν ένα τέτοιο προβληματικό όπως αποδεικνύεται έργο.

Ο κ. Αλτάνης πρόσθεσε ότι δεν αρκεί, να το φωτογραφίζουμε και να προβάλλουμε το Kλειστό Γυμναστήριο αλλά να ενδιαφερόμαστε για την κατάσταση του, να έχουμε διαπιστώσει τυχόν παραλείψεις που μπορεί να παρατηρούνται, και το κυριότερο να προστατεύουμε τους αθλητές μας και να επιτρέπουμε τη χρήση του εφόσον κάτι τέτοιο νομιμοποιείται με την άδειά του.

Δικαιολογημένα λοιπόν αναρωτήθηκαν αρκετοί που άκουσαν τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο τι ακριβώς συμβαίνει τόσο για την προχειρότητα με την οποία διαχειρίζονται οι αρμόδιοι το θέμα, όσο και για τη σπουδή να χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις με απερισκεψία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος