FOLLOW US: facebook twitter

Χρηματοδότηση 300.000 ευρώ για έργα βελτίωσης οδικού δικτύου στις Δ.Ε. του Δήμου Πύργου

Ημερομηνία: 25-08-2022 | Συντάκτης:

Από το Υπουργείο Υποδομών μετά από αίτημα του Δημάρχου

«Καρπούς»  απέδωσε η πρόσφατη συνάντηση του δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου με τον Υφυπουργό Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη, καθώς εγκρίθηκε το αίτημα χρηματοδότησης ύψους 300.000 ευρώ για την υλοποίηση του έργου «Έργα βελτίωσης εσωτερικού οδικού δικτύου στις Δ.Ε. του Δήμου Πύργου».

Στην πρόσφατη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Υφυπουργού, συμμετείχαν επίσης ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Αργυρόπουλος και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου δημάρχου και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Γιώργος Καραστέργιος. Ο δήμαρχος Πύργου κατέθεσε ολοκληρωμένη πρόταση χρηματοδότησης για ένα πολύ σημαντικό έργο το οποίο και εγκρίθηκε με άμεσες διαδικασίες.

Συγκεκριμένα, το έργο αφορά την ανακατασκευή των ασφαλτοταπήτων στις θέσεις: «Οδός Λαμπετίου», «Πάροδος Οδού Αλφειού», «Τ.Κ. Βαρβάσαινας» και «Τ.Κ. Αγίου Γεωργίου.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι στα σημεία που θα γίνει η παρέμβαση, το οδόστρωμα έχει ολοκληρώσει τον κύκλο ζωής του, καθώς η αρχική του κατασκευή μετρά από τη δεκαετία του ‘80 ή και νωρίτερα, με αποτέλεσμα να καθίστανται πλέον επικίνδυνα για την οδική ασφάλεια των δημοτών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος