FOLLOW US: facebook twitter

Χρ. Παρασκευόπουλος: «Θα βγει η δουλειά και με θετικά αποτελέσματα»

Ημερομηνία: 23-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο ΠΑΟ Βάρδας αδικείται από το αποτέλεσμα στην Άρτα, καθώς δημιούργησε πολλές φάσεις, κυρίως στο α΄ ημίχρονο, τις οποίες απώλεσε κι έτσι επέστρεψε χωρίς βαθμολογικό όφελος από την πόλη της Ηπείρου. Οι «πράσινοι» έχουν 5 βαθμούς σε 5 αγώνες (έχουν κάνει ρεπό) και αν στα επόμενα ματς μπει η μπάλα στα δίχτυα (δύο γκολ σε πέντε αγώνες μέχρι στιγμής), θα έρθουν οι νίκες.
Ο τεχνικός του ΠΑΟΒ, Χρήστος Παρασκευόπουλος, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στην Άρτα, χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα: «Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι σήμερα και από τις δύο ομάδες, στα πρώτα 10-12 λεπτά ήμασταν επηρεασμένοι είτε από το ταξίδι είτε από οτιδήποτε, ήμασταν λίγο νωχελικοί και δεχτήκαμε ένα γκολ από στατική φάση. Από κει και μετά όμως η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, έβγαλε αντίδραση, δημιουργήσαμε πάμπολλες ευκαιρίες, εγώ μέτρησα στο α΄ ημίχρονο έξι κλασικές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Στο β΄ ημίχρονο μοιράστηκε το παιχνίδι θα έλεγα, και πάλι είχαμε τις ευκαιρίες μας, ανοιχτήκαμε και στο 90΄ είχε μια ευκαιρία ο αντίπαλος. Δεν θέλω να πω εγώ ότι ήταν άδικο το αποτέλεσμα, το είδατε όλοι ότι ήταν άδικο για μας το αποτέλεσμα. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε στην εμφάνιση αυτή να χτίσουμε και στις ευκαιρίες που κάνουμε στο τελικό τρίτο πρέπει να σημειωθούν γκολ. Θεωρώ ότι σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι όταν κάνεις στο α΄ ημίχρονο πέντε-έξι ευκαιρίες, αν μη τι άλλο πρέπει να πάρεις κάτι από αυτό το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι, το αποτέλεσμα μας αφήνει μια πικρία, κοιτάζουμε με αισιοδοξία το μέλλον».

Για τη συνέχεια και για το γεγονός των χαμένων μέχρι τώρα βαθμών σε ένα πρωτάθλημα όπου υποβιβάζονται πολλές ομάδες, ο Χρ. Παρασκευόπουλος τόνισε: «Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο, θα υπάρχουν ευκαιρίες να πάρουμε βαθμούς. Η ομάδα δείχνει ότι ενώ μέχρι πρότινος δεν έβγαζε ευκαιρίες στο τελικό τρίτο, σήμερα έβγαλε ευκαιρίες. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πάνω στον αντίπαλο, βγήκαν οι ευκαιρίες με βάση τη δουλειά που είχαμε κάνει, νομίζω πως με λίγη υπομονή, θα βγει η δουλειά και με θετικά αποτελέσματα. Θεωρώ ότι το μέλλον της ομάδας θα είναι πιο καλό και αισιοδοξώ».

Ο ΠΑΟΒ έχει επικεντρώσει πλέον την προσοχή του στο μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής με τον πρωτοπόρο Αχέροντα Καναλακίου, στο «Γρ. Καλάκος» της Βάρδας. Ένα ματς όπου στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου η ομάδα να ανεβεί βαθμολογικά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος