FOLLOW US: facebook twitter

Χρ. Παρασκευόπουλος: «Παλεύουμε όλοι μαζί να υπερβούμε τους εαυτούς μας»

Ημερομηνία: 15-02-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Αισιόδοξος ο τεχνικός του ΠΑΟ Βάρδας για την επίτευξη της παραμονής στην Γ΄ Εθνική

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Ο ΠΑΟ Βάρδας πριν το ματς με την Αναγέννηση ήθελε 6 νίκες σε 8 παιχνίδια, νίκησε την ομάδα της Άρτας και πλέον θέλει 5 νίκες σε 7 ματς για να παραμείνει στην Γ΄ Εθνική. Το έργο του δεν είναι εύκολο, αλλά ο ΠΑΟΒ δεν έχει παρά να παλεύει σε κάθε ματς για τη νίκη, ώστε να διεκδικήσει μέχρι τέλους την παραμονή του. Ο τεχνικός της ομάδας, Χρήστος Παρασκευόπουλος, δεν χάνει την αισιοδοξία του. Σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη νίκη επί της Αναγέννησης, ανέφερε πως η ομάδα θα συνεχίσει να παλεύει και στο τέλος θα δικαιωθεί.

Ο Ηλείος προπονητής ανέφερε αρχικά: «Πήραμε τη νίκη εύκολα, θα μπορούσαμε και με μεγαλύτερο σκορ, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι πως το σημερινό (σ.σ. της Κυριακής) ήταν ένα από τα παιχνίδια που έχουμε σημαδέψει και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε για την συνέχεια είναι να έχουμε την ίδια εικόνα, να έχουμε αποτελεσματικότητα, για να φύγουμε από την θέση που βρισκόμαστε, η οποία είναι πολύ δύσκολη. Παλεύουμε μαζί με την Διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές η ομάδα να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα, έτσι ώστε να υπερβούμε τους εαυτούς μας και να σώσουμε την κατηγορία. Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στην Διοίκηση που στηρίζει την ομάδα».

Στην ερώτηση πού θεωρεί ότι θα φτάσει βαθμολογικά η ζώνη, ο Χρήστος Παρασκευόπουλος απάντησε: «Εμείς κοιτάμε να κάνουμε το απόλυτο στην έδρα μας, 12 βαθμούς και να πάρουμε και δύο με τρία διπλά. Θεωρώ ότι η ζώνη θα πάει στους 34-35 βαθμούς. Αν συγκεντρώσουμε την συγκομιδή που έχουμε βάλει ως στόχο, θεωρώ ότι η ομάδα την τελευταία στιγμή θα σωθεί. Η φιλοσοφία μας το καλοκαίρι που χτίσαμε την ομάδα ήταν αυτή η εικόνα που δείξαμε σήμερα στο α΄ ημίχρονο. Είναι μια δύσκολη χρονιά, έχουμε και λίγη ατυχία, δεν στεκόμαστε όμως εκεί, δουλεύουμε, είμαστε εργάτες και μια ομάδα που στο σύνολό της είναι μια γροθιά. Θεωρώ ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε και θα δικαιώσουμε αυτούς τους ανθρώπους που μας έχουν στηρίξει όλο αυτό το διάστημα».

Για το αν η εμφάνιση με την Αναγέννηση ήρθε σε λάθος timing καθώς τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα, ο προπονητής του ΠΑΟΒ, ανέφερε: «Ξέρουμε ότι αυτή τη στιγμή έχουμε το πρόσωπό μας κάτω από το νερό. Προσπαθούμε αγώνα-αγώνα να βγούμε πάνω από το νερό, έτσι ώστε να σώσουμε την κατάσταση. Φιλοδοξούμε και αισιοδοξούμε ότι θα τα καταφέρουμε».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος