FOLLOW US: facebook twitter

Χρ. Παρασκευόπουλος: «Ο διαιτητής ήταν εξοργιστικός-Μένουμε στην καλή εμφάνιση»

Ημερομηνία: 25-01-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο ΠΑΟ Βάρδας ηττήθηκε 4-2 από την Παναχαϊκή σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να εκφράζουν αμφότερες παράπονα για την διαιτησία. Ο τεχνικός του ΠΑΟΒ, Χρήστος Παρασκευόπουλος, χαρακτήρισε εξοργιστικές τις αποφάσεις του ρέφερι, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως ατομικά λάθη οδήγησαν στην ήττα.

Ο 42χρονος προπονητής ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου: «Παίζαμε ένα ντέρμπι σήμερα, με έναν δυνατό αντίπαλο, μια ομάδα που πάει για πρωτάθλημα, για την ιστορία της Παναχαϊκής. Ξέραμε ότι είναι ένας δύσκολος αντίπαλος με πολλή ποιότητα επιθετικά, ξέραμε όμως και τις αδυναμίες της. Μπήκαμε πάρα πολύ δυνατά και πέρα από τη φάση του γκολ δεν θυμάμαι να έχει δημιουργήσει άλλη ευκαιρία η Παναχαϊκή στο α΄ ημίχρονο. Απεναντίας εμείς δημιουργήσαμε στο επιθετικό τρίτο, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Στην επανάληψη ισοφαρίσαμε γρήγορα με το φάουλ του Μαυρόπουλου, θεωρήσαμε πως θα εκμεταλλευτούμε τους χώρους που θα μας άφηνε η Παναχαϊκή, αλλά από ατομικά λάθη δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ και από κει και πέρα ό,τι και να κάναμε νομίζω πως το αποτέλεσμα δεν θα άλλαζε. Καταφέραμε και μειώσαμε 2-3, από κει και πέρα το είδατε κι εσείς, αμφισβητούμενες φάσεις… Ο διαιτητής ήταν εξοργιστικός, νομίζω, και μπήκαμε στη διαδικασία να δεχτούμε και 4ο γκολ, ενώ δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση πέναλτι. Μένουμε στην καλή εμφάνιση, δεν μας δίνει βαθμούς δυστυχώς, αλλά πρέπει να δούμε την συνέχεια. Φύγαμε όσο το δυνατόν πιο αλώβητοι, διότι νομίζω πως θα φορτωνόμαστε με κάρτες υπό άλλες συνθήκες και η ομάδα χρειάζεται όλους τους παίκτες».

Ο ΠΑΟΒ την προσεχή Κυριακή πάει στο Αίγιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιγιάλειο που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και είναι ένα κρίσιμο ματς για την ηλειακή ομάδα, που θέλει απαραιτήτως βαθμούς για να ανεβεί πάνω από τη ζώνη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος