FOLLOW US: facebook twitter

Χρ. Παρασκευόπουλος: «Η συνέχεια θα είναι καλύτερη»

Ημερομηνία: 03-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας έστω και δύσκολα νίκησε 1-0 τον Εθνικό Σκουλικάδου και πήρε βαθμολογική ανάσα. Ο τεχνικός Χρήστος Παρασκευόπουλος κατά την συνέντευξη Τύπου συνεχάρη τους παίκτες του και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την συνέχεια: «Η εικόνα της ομάδας δεν μας αφήνει ευχαριστημένους. Οφείλω να αναγνωρίσω ότι υπήρχε πάρα πολύ άγχος για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης που είχαμε τόσο πολύ ανάγκη. Μπορώ να δικαιολογήσω το άγχος που υπήρχε στην ομάδα καθώς είναι ένα πρωτάθλημα όπου υποβιβάζονται πολλές ομάδες, είμαστε στην 8η αγωνιστική και λέμε ότι κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Επομένως το μόνο που μπορώ να κρατήσω από το ματς αυτό είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί και τον χαρακτήρα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές μου. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν και τους τρεις βαθμούς. Έχουμε απωλέσει πολλούς βαθμούς και έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Είμαστε μια νέα ομάδα, μια νεανική ομάδα στο σύνολό της, χρειάζεται υπομονή, αλλά νομίζω πως αν χτίσουμε πάνω σε αυτή τη νίκη, η συνέχεια θα είναι καλύτερη για την ομάδα. Συν τις όποιες κινήσεις γίνουν τον Γενάρη, από την Διοίκηση, που πάντα είναι στο πλευρό μας, νομίζω πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη».

Ο σκόρερ του αγώνα, Νίκος Πυρρής, τόνισε πως η ομάδα ήταν κουρασμένη: «Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους αντιπάλους. Παίζαμε Κυριακή-Τετάρτη, έβγαλε κούραση η ομάδα, μπορέσαμε να βάλουμε ένα γκολ στην αρχή και διατηρήσαμε το αποτέλεσμα. Θέλαμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό το ματς μετά και την καλή εμφάνιση με το Καναλάκι. Έχουμε μείνει λίγο πίσω βαθμολογικά, αλλά ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο».

Ο ΠΑΟ Βάρδας την Κυριακή έχει δύσκολη έξοδο στο Μελιγαλά Μεσσηνίας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Διαβολιτσίου, που έχει τρεις βαθμούς περισσότερους και την Τετάρτη έχασε δύσκολα από τον πρωτοπόρο Αχέροντα (2-1).

 

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος