FOLLOW US: facebook twitter

Χάρισαν ζωή προσφέροντας αίμα

Ημερομηνία: 21-03-2023 | Συντάκτης:

Με επιτυχία η Εθελοντική αιμοδοσία στην Τ.Κ Ωλένης

Με επιτυχία και ικανοποιητική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαρτίου μια ακόμα εθελοντική αιμοδοσία στην Τ.Κ Ωλένης με πρωτοβουλία του δραστήριου Συλλόγου Αιμοδοτών Ο Φιλάρετος” και την στήριξη της Τοπικής Κοινότητας, , του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου ¨ Η ΩΛΕΝΗ” και του ιερέα τπ. Νικόλαου Γεωργίου.

Η αιμοδοσία έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ωλένης, από τις 9:30 το πρωί μέχρι τη 1:30 το μεσημέρι, με τη συνεργασία του Σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου , της βιοπαθολόγου Έλσας Ζαχαριαδάκης και των νοσηλευτών της Μονάδας και ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς συγκεντρώθηκαν αρκετές πολύτιμες μονάδες αίματος για την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου από την προσφορά νέων και παλαιών αιμοδοτών.

Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Ωλένης κ. Αγγελική Δημητρακάκη ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν και αναφέρθηκε σε ανάρτησή της στην πολύτιμη βοήθεια που έχει λάβει και η οικογένειά της και όσοι δεν μπορούν να δώσουν αίμα από την Τράπεζα του χωριού όποτε χρειάστηκε και τόνισε ότι «Η Εθελοντική αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Τα αποτελέσματα της σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται.

Μόνο χαρίζεται. Εμείς που δεν μπορούμε να δώσουμε αίμα…και έχουμε χρειαστεί να πάρουμε αίμα από την Τραπεζα του συλλόγου του χωριού μας . Ευχαριστούμε και είμαστε ευγνώμονες. σε όλους τους συγχωριανούς μας που από τις 27 Μαρτίου 2011 έχουν λάβει μέρος στις αιμοδοσίες του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ωλενης “Ο Φιλάρετος”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος