FOLLOW US: facebook twitter

«Χαραμάδα» αισιοδοξίας για το Παρά Θίν’ Αλός στη Ζαχάρω 

Ημερομηνία: 28-12-2022 | Συντάκτης:

Απορρίφθηκε η αίτηση ακύρωσης της ανασύστασης του φακέλου οικοδομικής άδειας

Για θετική εξέλιξη της υπόθεσης «Ανασύστασης του φακέλου της Οικοδομικής Άδειας του Παρά θίν αλός» στον δήμο Ζαχάρως κάνει λόγο η δημοτική αρχή, καθώς αναφέρει σε Δελτίο Τύπου ότι απορρίφθηκε η αίτηση ακύρωσης κατά της «Ανασύστασης του φακέλου της Οικοδομικής Άδειας» την οποία είχε ασκήσει ο Χρ. Γρηγορόπουλος κατά της υπ’ αριθ. πρωτ. 3444/01-07-2021 Απόφασης του Προϊστάμενου της Υπηρεσίας Δόμησης Ζαχάρως, σύμφωνα με πληροφορίες από το Διοικητικό Εφετείο Πατρών.

«Η απόφαση αυτή αποτελεί ένα επιπλέον θετικό βήμα στην γενικότερη υπόθεση του “Παρά θίν αλός”, ύστερα από την απόρριψη και της αγωγής αποζημίωσης που είχε ασκήσει ο κος Γρηγορόπουλος. Ταυτόχρονα τέθηκε στο αρχείο, με διάταξη του Εισαγγελέα Ηλείας και η μήνυση, που ο ίδιος είχε υποβάλλει, κατά του Αναπληρωτή Προϊστάμενου της Υ.ΔΟΜ. Ζαχάρως για δήθεν “έκδοση ψευδούς βεβαίωσης” που αφορούσε την με αριθ. πρωτ. 3444/01-07-2021 Απόφαση του Προϊστάμενου της Υπηρεσίας Δόμησης Ζαχάρως με θέμα:
Ανασύσταση φακέλου της υπ’ αριθ. 130/1974 Οικοδομικής Άδειας Τουριστικό Περίπτερο με την επωνυμία ‘ΠΑΡΑ ΘΙΝ ΑΛΟΣ’”.

Η συντονισμένη και αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ του Δήμου Ζαχάρως και της ΕΤΑΔ Α.Ε. εκτιμούμε πως θα επιβεβαιωθεί και από τις υπόλοιπες Αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου Πατρών, που αναμένεται να εκδοθούν προσεχώς (τέλη Ιανουαρίου), ώστε να αρθεί κάθε εμπόδιο για την ανακαίνιση και την επαναλειτουργία του», καταλήγει το Δελτίο Τύπου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος