FOLLOW US: facebook twitter

Champions League: Αγγλικός εμφύλιος σήμερα στον τελικό

Ημερομηνία: 29-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι διασταυρώνουν απόψε (22:00 CosmoteSport1 και ΕΡΤ1) τα ξίφη τους στο Πόρτο, στον τελικό του Champions League με έπαθλο το βαρύτιμο τρόπαιο.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Για να φτάσει μέχρι εδώ απέκλεισε τις Γκλάντμπαχ, Ντόρτμουντ και Παρί Σεν Ζερμέν και καλείται πλέον να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί που έχει.

Στον αντίποδα η ομάδα του Τόμας Τούχελ, ο οποίος θα βρεθεί για δεύτερη σερί χρονιά σε τελικό, μετά τον περσινό χαμένο με την Παρί Σεν Ζερμέν στοχεύει στην κατάκτηση του δεύτερου της τροπαίου, μετά την σεζόν 2011-12. Οι «μπλε» του Λονδίνου για να φτάσουν στον τελικό άφησαν εκτός τις Ατλέτικο Μαδρίτης, Πόρτο και Ρεάλ.

Διαιτητής του αγώνα, ο οποίος θα είναι ο τρίτος αγγλικός εμφύλιος, μετά τους Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι το 2008 και Λίβερπουλ –Τότεναμ το 2019, θα είναι ο Ισπανός Αντόνιο Ματέου Λαόθ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Πο Ντεβίς και Ρομπέρτο ντε Παλομάρ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος