FOLLOW US: facebook twitter

Champions & Europa League: Δεύτερο… πιάτο από σήμερα

Ημερομηνία: 23-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι πρώτοι 4 αγώνες της φάσης των «16» του Champions League, την προηγούμενη εβδομάδα, πρόσφεραν πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ. Οι υπόλοιποι τέσσερις αγώνες θα διεξαχθούν αυτή την εβδομάδα.

Σήμερα στις 10μ.μ. θα αναμετρηθούν στη Ρώμη η Λάτσιο με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν Μονάχου, που σάρωσε κάθε τίτλο την περασμένη σεζόν και στο Βουκουρέστι η Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε, που διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο στην Ισπανία κόντρα στη νεανική φέτος Τσέλσι. Αύριο, την ίδια ώρα, στη Βουδαπέστη η Γκλάντμπαχ θα αντιμετωπίσει την πανίσχυρη Μάντσεστερ Σίτι και στο Μπέργκαμο η Αταλάντα του Γκασπερίνι, που την περασμένη σεζόν έφτασε μέχρι και το Final-8, ενώ φέτος κατάφερε να νικήσει τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» (0-2), θα υποδεχτεί την πάντοτε ισχυρή Ρεάλ Μαδρίτης.

Την Πέμπτη o Ολυμπιακός

Την Πέμπτη θα διεξαχθούν οι αγώνες ρεβάνς της φάσης των «32» του Europa League. Ο Ολυμπιακός έκανε το μεγάλο βήμα για την πρόκριση με τη νίκη 4-2 κόντρα στην Αϊντχόφεν στο Καραϊσκάκη και θέλει να «σφραγίσει» το εισιτήριο στη δεύτερη αναμέτρησή τους στο Phillips Stadion (ώρα έναρξης 10μ.μ.). Αμφίρροπα και πολύ ενδιαφέροντα με βάση το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα είναι τα ματς Άρσεναλ-Μπενφίκα (1-1) και Νάπολι-Γρανάδα (0-2).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος