FOLLOW US: facebook twitter

Chal’s football museum: Το πρώτο ποδοσφαιρικό μουσείο της Αθήνας ανοίγει τις πόρτες του

Ημερομηνία: 18-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η απόλυτη ποδοσφαιρική πανδαισία είναι έτοιμη να σε υποδεχτεί για μία και μόνο μέρα. Το Chal’s football museum ανοίγει τις πόρτες του την ερχόμενη Τρίτη (20/12, από τις 16:00 έως τις 21:00) και σε περιμένει να περπατήσεις ανάμεσα στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Πως θα σου φαινόταν μία βόλτα λίγων λεπτών μέσα σε ένα χώρο από τα πιο τρελά σου… ποδοσφαιρικά όνειρα; Τώρα το αν θα είναι λίγα λεπτά θα το κρίνεις εσύ, γιατί το Chal’s football museum θα είναι έτοιμο να σε υποδεχθεί για να νιώσεις αυτό το μοναδικό συναίσθημα που προσφέρει η ιστορία του αθλήματος.

Το πρώτο ποδοσφαιρικό μουσείο της Αθήνας φοράει τα γιορτινά του και ανοίγει τις πόρτες του για μία και μόνο μέρα δίνοντάς σου την ευκαιρία να περιπλανηθείς στην ιστορία του αθλήματος. Παλιές εφημερίδες, εισιτήρια από αγώνες που το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να αισθάνεται υπερήφανο και αντικείμενα από τα μεγάλα ραντεβού του αθλήματος έχουν βάλει τα… καλά τους και σε περιμένουν.

παναι

Και μετά από μία όμορφη διαδρομή φτάνεις στο Hall of Fame. Δεν είναι άλλο από τις ποδοσφαιρικές φανέλες, όπου αντικρίζεις μία εικόνα που θα σε κάνει να πεις «αν είναι έτσι ο παράδεισος»… Εκεί ο Τσάβι στέκεται δίπλα στον Λιονέλ Μέσι, ο Λεβαντόφσκι «καμαρώνει» κοντά στην υπογεγραμμένη του Φορτούνη και ο Μανωλάς με τον Σωκράτη μοιράζονται τη λάμψη με τον Κατσουράνη και τον Μπόμπιτς.

Δεν είναι Μουντιάλ, ούτε Champions League. Είναι το σημείο με τις εμφανίσεις όπου πάνω από 300 εκθέματα σε περιμένουν να τα αγγίξεις, να τα φωτογραφίσεις και να τα θαυμάσεις. Όλα αυτά, σε ένα μικρό χώρο στα άδυτα του Πειραιά. Λίγα μέτρα από τη θάλασσα και την διαδρομή της Πειραϊκής.

παναι

Και αν τυχόν δεν πείστηκες (αν και δεν το νομίζω), το Chal’s football museum ντύνεται Άγιος Βασίλης και σου φέρνει το δώρο σου… νωρίτερα. Με το πρώτο σου βήμα στο μουσείο (δωρεάν είσοδος) θα παίρνεις και έναν λαχνό, με τον οποίο θα μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση για να γίνεις ο ένας από τους πέντε τυχερούς που θα κερδίσουν πέντε φανέλες, με αποκορύφωμα την υπογεγραμμένη εμφάνιση του Αμίν Χάριτ της Σάλκε.

Αν θες να αυξήσεις τις πιθανότητες να κερδίσεις, θα μπορείς να αγοράσεις παραπάνω λαχνούς, με τον καθένα να κοστίζει το ποσό του 1 ευρώ.

Και πάμε στα βασικά. Οι χρήσιμες πληροφορίες…

– Την Τρίτη 20/12
– Από τις 16:00 μέχρι τις 21:00
– Ευρυμέδοντος 27, Πειραιάς
– 6975680682
– Δωρεάν είσοδος

Το ποδόσφαιρο σε περιμένει…

Η σελίδα του μουσείου σε Facebook και Instagram

Πηγή: gazzetta.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος