FOLLOW US: facebook twitter

Μπούρμπου – Κυρίδου: Η συγκίνηση και τα δάκρυα μετά τον τελικό στη δίκωπο άνευ των Ολυμπιακών Αγώνων

Ημερομηνία: 29-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
mpourmpou-kyridou1

Η Χριστίνα Μπούρμπου και η Μαρία Κυρίδου δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη συγκίνησή και την στεναχώρια τους μετά την κατάληψη της πέμπτης θέσης στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.


Με την πέμπτη θέση στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου ολοκληρώθηκε η εντυπωσιακή προσπάθεια της Χριστίνας Μπούρμπου και της Μαρίας Κυρίδου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αμέσως μετά το τέλος της προσπάθειάς του μιλώντας στην επίσημη σελίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής δεν μπόρεσαν να κρύψουν τα δάκρυα τους. Από την μία ήταν απόλυτα ικανοποιημένες από την πέμπτη θέση, από την άλλη όμως ήθελαν κάτι παραπάνω.

“Είμαστε πολύ ευχαριστημένες με αυτή τη θέση. Θα θέλαμε κάτι περισσότερο όπως θα ήθελε ο καθένας που μπαίνει σε τελικό. Τα δώσαμε όλα χτες για να περάσουμε. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε σήμερα. Νομίζω ότι ήταν η σωστή απόφαση να τα δώσουμε όλα χθες” είπε αρχικά η Μαρία Κυρίδου.

Από την πλευρά της η Χριστίνα Μπούρμπου με δάκρυα στα μάτια δήλωσε: “Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Βέβαια, με βάση την χθεσινή μας κούρσα θα ήθελα κάτι παραπάνω. Η κούραση ήταν μεγάλη από χτες. Το παλέψαμε μέχρι τελευταία κουπιά και είμαι πολύ χαρούμενη που μπορέσαμε και τερματίσαμε πέμπτες”.

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους η Μαρία Κυρίδου είπε: “Έχουμε πολλά χρόνια μπροστά μας. Η καλύτερη ηλικία είναι μεταξύ 25 και 30. Εμείς είμαστε ακόμα 20. Πιστεύω ότι και οι δύο μπορούμε να φτάσουμε πιο ψηλά”.

Η Χριστίνα Μπούρμπου δήλωσε: “Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας στήριξαν. Ξέρουμε ότι όλοι ξενύχτησαν για να μας δουν. Να μας στηρίξουν έστω και από μακριά και αυτό είναι ωραίο”.

 

Πηγή: sport24.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος