FOLLOW US: facebook twitter

Μπλόκο αγροτοκτηνοτρόφων στη Μαραθιά

Ημερομηνία: 07-02-2022 | Συντάκτης:

Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους προχώρησαν και οι βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφοι της Ηλείας, οι οποίοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση στη Μαραθιά, παρατάσσοντας τα τρακτέρ στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου. Παρά την αστυνομία που βρίσκονταν στο χώρο, οι αγρότες και κτηνοτρόφοι, έστησαν το μπλόκο τους και δηλώσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν, παραμένοντας στο χώρο για όσο διάστημα χρειαστεί.

Στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, με την πραγματοποίηση μπλόκων στους δρόμους, ανταποκρίθηκαν αγροτοκτηνοτρόφοι από όλο το νομό, που δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους, σε συντονισμό με τους συναδέλφους τους σε όλη τη χώρα.

Στη Μαραθιά κατέφθασαν τρακτέρ και οχήματα απ’ τα γύρω χωριά και όπως τονίζουν οι αγρότες, τίποτα δεν πρόκειται να σταματήσει τον αγώνα τους για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους. Ανάμεσα σε άλλα απαιτούν μέτρα στήριξης του εισοδήματος των παραγωγών κορινθιακής σταφίδας, φθηνό ρεύμα, πετρέλαιο, κατώτερες εγγυημένες τιμές που να αφήνουν εισόδημα επιβίωσης για τα προϊόντα τους και ταυτόχρονα να μπορούν να καταναλωθούν από τους εργαζόμενους και τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος