FOLLOW US: facebook twitter

Μπάσκετ: Στην Εθνική Εφήβων ο Αλέξης Κάτζος του Κοροίβου

Ημερομηνία: 20-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο 18χρονος Αμαλιαδίτης πόιντ γκαρντ του Κοροίβου, Αλέξης Κάτζος, κλήθηκε στην Εθνική Εφήβων ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στο Βόλο. Μια πολύ μεγάλη τιμή για τον ίδιο τον ταλαντούχο μπασκετμπολίστα όσο και για τον Κόροιβο, που δουλεύει πολύ με τους νεαρούς παίκτες τόσο στην Ακαδημία όσο και στην ανδρική ομάδα και τα αποτελέσματα φαίνονται. Άλλωστε, ο Κάτζος πριν δύο χρόνια ήταν στην προεπιλογή της Εθνικής Παίδων. Ο Κόροιβος μέσω ανακοίνωσής του, χαρακτηρίζει την κλήση του Κάτζου τεράστια τιμή για το σύλλογο και συγχαίρει τον Αλέξη και τους προπονητές του όλα αυτά τα χρόνια.

H ανακοίνωση της Ομοσπονδίας

Καλούνται οι παρακάτω αθλητές της Εθνικής Εφήβων να βρίσκονται τη Δευτέρα 24/6/2019 και ώρα 08.30 στο ΟΑΚΑ προκειμένου να αναχωρήσουν για την προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων στις Σέρρες ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019:

Ματσαγγος Στέφανος (Πρωτέας Βούλας), Ζευγαρας Θωμάς (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Καλογηρος Ανδρέας, Νικολαΐδης Αλέξανδρος (Μαντουλιδης), Σπυρογλου Αναστάσιος (ΑΕΚ), Σταυρακουκας Βασίλειος, Καδρας Κωνσταντίνος (Περιστέρι ΓΣ), Κωστικας Γιώργος, Φιλιος Γιώργος (Ηρακλής), Κουρτίδης Χρυσοβαλάντης, Βλασιος Κωνσταντίνος, Σιδηροηλιας Ιωάννης (Άρης Θεσ.), Κλωναρας Δημήτρης, Ιατρίδης Κωνσταντίνος (ΠΑΟΚ), Κοντουδης Μανώλης (Παναθηναϊκός),Τσαμης Παναγιώτης (ΧΑΝΘ), Κάτζος Αλέξης (Κόροιβος Αμαλιάδας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος