FOLLOW US: facebook twitter

Μπάσκετ: Σε φάση λειτουργίας η Γ.Ε. Σκιλλούντος

Ημερομηνία: 13-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μεγάλη είναι η συμμετοχή στις προπονήσεις του τμήματος μπάσκετ της Γυμναστικής Ένωσης Σκιλλούντος, με πολλά παιδιά να μαθαίνουν σιγά σιγά τα μυστικά του αθλήματος, από την προπονήτρια Μαρία Μοσχοπούλου.

Ιδιαίτερα μεγάλη είναι η παρουσία των νεαρών κοριτσιών της ευρύτερης περιοχής, πράγμα που ωθεί τους διοικούντες, αρχικά στην δημιουργία της ομάδας νεανίδων-γυναικών καλαθοσφαίρισης.

Οι προπονήσεις διεξάγονται τρεις φορές την εβδομάδα στο Κλειστό Γυμναστήριο Κρεστένων, που το τελευταίο διάστημα σφύζει από ζωή.

Στην προσπάθεια αυτή είναι πολύ σημαντικός ο ρόλος και η καθοδήγηση της Μαρίας Μοσχοπούλου, αφού έχει μεγάλη εμπειρία στο μπάσκετ και κυρίως έχει την διάθεση και τον τρόπο, να μεταδώσει τις γνώσεις της στα νέα παιδιά.

Η ίδια τονίζει ότι δεν περίμενε τέτοια συμμετοχή, ενώ στέκεται ιδιαίτερα στην αρτιότητα του κλειστού γυμναστηρίου, που βοηθάει πολύ ώστε να δουλεύει απρόσκοπτα και με καλές συνθήκες, κυρίως για τα παιδιά που αθλούνται.

Επίσης ο πρόεδρος Κώστας Φωτόπουλος ανέφερε ότι: «Δεν βιαζόμαστε καθόλου να ολοκληρωθεί το εγχείρημα που αναλάβαμε για το καλό της νεολαίας μας, γιατί βασική επιδίωξη του συμβουλίου είναι να τεθούν ασφαλή θεμέλια και βάσεις, ώστε το σωματείο να λειτουργήσει αποτελεσματικά και να μακροημερεύσει. Έχουμε την δική μας φιλοσοφία για ένα σωματεία, ανοικτό προς όλους. Πέρασαν αρκετά χρόνια ανεκμετάλλευτα με το κλειστό – κόσμημα στα πόδια μας και για αυτό πήραμε την πρωτοβουλία ενασχόλησης με το μπάσκετ, βλέποντας την διάθεση πολλών παιδιών. Ποτέ δεν είναι αργά, όταν υπάρχει έδαφος για προσφορά στην νεολαία και τον αθλητισμό».
Ο έφορος μπάσκετ Τάσος Καρνάρος, είναι ο συνδετικός κρίκος διοίκησης των αθλητριών – ών, λύνοντας οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάζεται στην καθημερινότητα του σωματείου και τρέχει διάφορα λειτουργικά ζητήματα.

Στο άμεσο προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν κάποιες δραστηριότητες, που θα πραγματοποιηθούν τους επόμενους μήνες, δίνοντας μεγαλύτερη οντότητα στο τμήμα της Γυμναστικής Ένωσης Σκιλλούντος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος