FOLLOW US: facebook twitter

Μπάσκετ/Κύπελλο Ελλάδας: Πρόταση για ολοκλήρωση με Final-4

Ημερομηνία: 08-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στην Ε.Ο.Κ. εξακολουθούν να ψάχνουν τον καλύτερο δυνατό τρόπο να ολοκληρωθεί το Κύπελλο Ανδρών, που βρισκόταν στην προημιτελική φάση την στιγμή της διακοπής λόγω του κορωνοϊού. Μετά την σκέψη λοιπόν για Final-8, η οποία εγκαταλείφθηκε, αφού είχε γίνει ήδη η κλήρωση και κάποιες ομάδες είχαν το πλεονέκτημα της έδρας, τώρα έγινε και νέα πρόταση στις ομάδες.

Η Ομοσπονδία έστειλε επιστολή στις 8 ομάδες που συνεχίζουν στην διοργάνωση, προτείνοντας το εξής: Να διεξαχθούν κανονικά οι αγώνες της προημιτελικής φάσης στις 10 Φεβρουαρίου, στις έδρες που είχαν οριστεί και στη συνέχεια να διεξαχθεί Final-4 σε ένα γήπεδο, πιθανότατα αυτό του Περιστερίου. Κι όλα αυτά με διαδικασία εξπρές, αφού πρόθεση είναι να επανεκκινήσει ο θεσμός στις 10 Φεβρουαρίου και να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου! Σύμφωνα με το πλάνο, την Τετάρτη 10/2 θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις των προημιτελικών στις έδρες που είχαν οριστεί. Και μετά θα γίνει το Final-4. Οι ημιτελικοί την Παρασκευή (12/2) και ο τελικός την Κυριακή (14/2) σε ουδέτερη έδρα!

Υπενθυμίζεται ότι τα ζευγάρια των προημιτελικών είναι τα εξής: Κολοσσός – Προμηθέας, Λαύριο – ΑΕΚ, Ηρακλής – ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός Περιστέρι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος