FOLLOW US: facebook twitter

Μπάσκετ/Κόροιβος: Ιδρύει την «Κίνηση Υποστηρικτών» για την οικονομική στήριξη της ομάδας

Ημερομηνία: 19-06-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Νέα σελίδα ανοίγει το τμήμα μπάσκετ του ΑΣΑ Κόροιβος με την «Κίνηση Υποστηρικτών» του τμήματος, σφραγίζοντας την βιωσιμότητα, την ανθεκτικότητα, και την ολοκληρωμένη οικονομική διαχείριση της ομάδας στο υψηλό επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ.


Οι άνθρωποι του τμήματος στην ανακοίνωσή τους καλούν όλους τους φίλους της ομάδας εντός και εκτός Ηλείας, όλους όσους έλκουν την καταγωγή τους από την Ηλεία και βρίσκονται μακριά από την γενέτειρα τους, να γίνουν πραγματικοί οικονομικοί υποστηρικτές αυτής της διαχρονικής προσπάθειας που γίνεται ήδη εδώ και 12 χρόνια με την συμμετοχή της ομάδας της Ηλείας στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ Α1- Basket League και Α2 Εθνικής κατηγορίας, θωρακίζοντας οριστικά το μέλλον αυτού.
Έτσι, καλούνται όλοι οι φίλοι της ομάδας, επιχειρηματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες, αιρετοί, όπου κι αν βρίσκονται όπως ενταχθούν στην «Κίνηση Υποστηρικτών».


Η ετήσια συμμέτοχη θα είναι τα 200 ευρώ. Ο σύλλογος θα παρέχει ελεύθερη είσοδο σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της Α2 Εθνικής κατηγορίας για την σεζόν 2022-23 με την συλλεκτική κάρτα μέλους για τα «40 χρόνια ΚΟΡΟΙΒΟΣ» που θα λάβουν, και παρουσίαση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) του συλλόγου του κάθε υποστηρικτή.


Ο κορυφαίος μπασκετικός σύλλογος της Ηλείας, με πίστη και όραμα, μεγαλώνει με την συμμετοχή όλων μας, καταλήγει η ανακοίνωση του Κοροίβου.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινης την Δευτέρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος