FOLLOW US: facebook twitter

Μπάσκετ/Κόροιβος Αμαλιάδας: Ευχαριστεί τις επιχειρήσεις που στηρίζουν την ομάδα

Ημερομηνία: 23-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Κόροιβος εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί 5 μεγάλες επιχειρήσεις της Ηλείας, που στηρίζουν περισσότερο από δέκα χρόνια την ομάδα και έχουν συμβάλει ώστε ο Κόροιβος να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια. Πρόκειται για την ΗΛ.ΒΙ.ΓΑΛ. Καλομοίρης, τα κατεψυγμένα προϊόντα Τοπιντζής, το πολυκατάστημα Revelos Home, τη Nissan Olympic Cars Τσιώρης και τα Έπιπλα-Φωτιστικά Μιχαλόπουλος.

Η ανακοίνωση του Κοροίβου είναι η εξής:

«Όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα μας πορεύεται με σημαντικούς «συμπαίκτες» τον απλό φίλαθλο κόσμο που με το εισιτήριο του ή την συνδρομή του στηρίζει την ομάδα, και τις πολλές μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις της Ηλείας που με τις διαφημίσεις και τις χορηγίες τους βοηθούν ώστε να βρίσκεται η ομάδα σε τόσο υψηλό επίπεδο για πολλά χρόνια.

Μέσα σε όλους αυτούς τους φίλους μας, υπάρχουν επιχειρήσεις που βρίσκονται δίπλα μας για περισσότερο από 10 χρόνια και οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε και να τους προβάλουμε δημόσια για την διαχρονική κοινωνική τους προσφορά στον αθλητισμό.

Επιχειρήσεις, με σπουδαίους επιχειρηματίες, από τους πιο επιτυχημένους στον τομέα τους, που στάθηκαν και συνεχίζουν να στέκονται δίπλα στον κορυφαίο Αθλητικό Οργανισμό που έχει η Ηλεία.

www.ilvigal.gr

www.topintzis.gr

www.revelos-home.business.site

www.olympic-cars.gr

www.michalopoulos.com.gr»

 

Ευχαριστεί και Παπαζαφειρόπουλο

Επιπλέον, ο Κόροιβος πριν λίγες μέρες είχε εκδώσει ευχαριστήρια ανακοίνωση και για τον Ορφέα Παπαζαφειρόπουλο και την επιχείρησή του (ελαιοτριβείο), για τη χορηγία προς την ομάδα: «Για ακόμα μια χρονιά ο Ορφέας Παπαζαφειρόπουλος και η επιχείρηση Ορφέας Παπαζαφειρόπουλος-Νικόλαος Μαραζιώτης Ο.Ε., βρίσκονται χορηγικά δίπλα στην ομάδα μας.  Ορφέα σε ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σου στην ομάδα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος