FOLLOW US: facebook twitter

Μπάσκετ: Για 4η σεζόν στο Μεσολόγγι ο Καλαμπάκος

Ημερομηνία: 20-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο πρώην προπονητής του Κοροίβου, Ντίνος Καλαμπάκος, θα συνεχίσει να είναι ο προπονητής του Χ. Τρικούπη Μεσολογγίου και την επόμενη σεζόν 2021-22, στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, μετά τον υποβιβασμό της ομάδας από την Basket League, στην πρώτη συμμετοχή της ιστορίας της στην μεγάλη κατηγορία.

Αφενός ο Καλαμπάκος έχει «δεθεί» με τον σύλλογο του Μεσολογγίου και θα παραμείνει κάτοικος της πόλης για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και αφετέρου έχει κριθεί ως ο καταλληλότερος για να την επαναφέρει στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ, έχοντας αποδείξει ότι είναι «μετρ» των ανόδων. Ως εκ τούτου, ο Καλαμπάκος τη νέα σεζόν θα τεθεί αντίπαλος του Κοροίβου στην Α2.

Η ανακοίνωση του Μεσολογγίου το βράδυ της Τρίτης ήταν η εξής: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Ντίνο Καλαμπάκο για έναν ακόμη χρόνο. Τα τρία χρόνια που είμαστε συνοδοιπόροι αγωνιστικά, ο coach Καλαμπάκος έγινε μέλος της οικογένειας και της πόλης μας. Οι χαρές και οι λύπες, οι επιτυχίες και οι αναποδιές μας έδεσαν, μας πείσμωσαν και μας δίδαξαν πολλά. Έτσι με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό ξεκινάμε να σχεδιάσουμε την επόμενη αγωνιστική χρονιά, το επόμενο ταξίδι, μαζί. Καλή δύναμη coach».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος