FOLLOW US: facebook twitter

Μπάσκετ: Έκλεισε δύο παίκτες για την Α2 ο Ολυμπιακός

Ημερομηνία: 16-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το ρόστερ του Ολυμπιακού για την Ευρωλίγκα είχε ολοκληρωθεί ήδη, με τους «ερυθρόλευκους» πλέον να κάνουν τις κινήσεις τους για να κλείσουν και αυτό που θα συμμετέχει στην Α2, τη νέα αγωνιστική περίοδο.

O Ολυμπιακός στην Α2 θα αποτελείται από παίκτες που προέρχονται από την Ακαδημία, όπως οι Ζευγαράς, Κολοβέρος, Τσουμάνης και Ποκουσέβσκι (που είχαν εμπειρίες και από την πρώτη ομάδα) και παράλληλα από αθλητές που έχουν εμπειρία από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, ενώ στο προπονητικό σταφ θα είναι οι Τσαλδάρης, Μπάρλος και Κουρμούλης.

Σύμφωνα, με πληροφορίες του sportfm.gr ο Ολυμπιακός έχει λάβει θετική απάντηση από δύο παίκτες, τους Ανδρέα Πετρόπουλο και Βαγγέλη Τζόλο. Την προηγούμενη σεζόν, ο πρώτος -25 ετών και αγωνίζεται ως σμολ φόργουορντ- ήταν στην Καστοριά, ενώ στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα των Ιωνικού Νίκαιας, Πανιωνίου και Δόξας Λευκάδας. Ο δεύτερος είναι 27 ετών, αγωνίζεται ως γκαρντ και ξεκίνησε την καριέρα του στην ΑΕΚ για να ακολουθήσουν αργότερα οι Φιλαθλητικός, Ίκαρος, Εθνικός, Κύμη, Δόξα Λευκάδας και πέρυσι Ερμής Αγιάς.

Στο μεταξύ, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κλείσει ήδη και τον Παναγιώτη Τσάμη, ο οποίος αγωνίστηκε με την Εθνική στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 που έγινε στον Βόλο, ενώ είναι πολύ πιθανό να έχουν στη σύνθεσή τους και τον γιο του Αργύρη Καμπούρη, Νίκο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος