FOLLOW US: facebook twitter

Μπάσκετ: Άνοδος στη Β΄ Εθνική για Αχαγιά ’82 κι άλλες τρεις ομάδες

Ημερομηνία: 03-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Ε.Ε. της Ε.Ο.Κ. αποφάσισε την άνοδο άλλων τεσσάρων ομάδων από τη Γ΄ στη Β΄ Εθνική. Ο λόγος για την Αχαγιά ’82, τον ΑΠ.Α.Σ. Τα Φανάρια Νάξου, τα Χανιά και τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου. Έτσι, η νέα Γ΄ Εθνική θα διεξαχθεί με 64 ομάδες. Επίσης η Ε.Ε. αποφάσισε όποια ομάδα δεν δηλώσει συμμετοχή στη Basket League θα υποβιβαστεί στη Β΄ Εθνική και όχι στην Α2.

Η ανακοίνωση της Ε.Ο.Κ.:

«Στην σημερινή της (3/6), συνεδρίαση η Εκτελεστικής επιτροπής της ΕΟΚ, κατόπιν επανεξέτασης της βαθμολογικής κατάταξης των 1ου και 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών,
αποφάσισε ότι δικαίωμα συμμετοχής στην Β’ Εθνική κατηγορία Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 αποκτούν και οι εξής ομάδες, πέραν όσων έχουν ήδη ανακοινωθεί: Α.Ο. ΑΧΑΓΙΑ 82., ΑΠΑΣ ΦΑΝΑΡΙΑ, ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ και Γ.Σ. ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

Επίσης, η Ε.Ε. αποφασίζει ότι στη περίπτωση που ομάδα Κ.Α.Ε. της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών δεν δηλώσει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα αυτής της Κατηγορίας δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Α2 Εθνική κατηγορία, παρά μόνο στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, ως αθλητικό σωματείο».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος