FOLLOW US: facebook twitter

Μπάσκετ/Α2 Εθνική: Προπονούνται οι 10 από τις 16 ομάδες

Ημερομηνία: 11-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Αρκετά μεγάλη είναι η συμμετοχή των ομάδων που ξεκίνησαν ή θα ξεκινήσουν άμεσα τις προπονήσεις στην Α2 Εθνική του μπάσκετ, ώστε κάποια στιγμή εντός του Απριλίου να επανεκκινήσει το πρωτάθλημα.

Μετά από έρευνα του basketa.gr, οι 10 από τις 16 ομάδες προπονούνται, ενώ Παγκράτι και Δάφνη Δαφνίου ολοκλήρωσαν τη διαδικασία των τεστ και μπαίνουν άμεσα στο γήπεδο. Στην Αμαλιάδα, όπως έχουμε γράψει, υπάρχει το πρόβλημα με το κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, λόγω κρουσμάτων Covid-19 σε υπαλλήλους των εγκαταστάσεων. Στο Ναύπλιο μπορεί να μην έχει συμβεί το παραμικρό, αλλά άπαντες περιμένουν να λυθεί το πρόβλημα της στέγασης των παικτών, ώστε να ξεκινήσουν. Αγρίνιο και Καβάλα φαίνεται να τηρούν στάση αναμονής.

Αξίζει να σημειωθεί πως το γεγονός ότι προπονούνται οι ομάδες δεν σημαίνει ότι είναι έτοιμες να επιστρέψουν, ενώ κάποιες ομάδες λόγω οικονομικών δυσκολιών έχουν χάσει παίκτες «κλειδιά».

Μεγάλη είναι η βοήθεια του Π.Σ.Α.Κ., ο οποίος με την χρηματοδότηση των τεστ βοήθησε προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι ομάδες που προπονούνται ήδη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του basketa.gr, είναι 10 και πρόκειται για τις εξής: Ολυμπιακός, Απόλλων Πατρών, Μαρούσι, Καρδίτσα, Ελευθερούπολη, Πανερυθραϊκός, Ψυχικό, Τρίτωνας, Αμύντας και Φίλιππος Βέροιας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος