FOLLOW US: facebook twitter

Μπάσκετ/1ο Κύπελλο Μεσσήνης: Με Ανδρουτσόπουλο την πρωτιά η Εθνική Παμπαίδων

Ημερομηνία: 03-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Παναγιώτης Ανδρουτσόπουλος με τον έτερο βοηθό προπονητή στην Εθνική Παμπαίδων, Χρύσανδρο Κολοκυθά.

Η Εθνική Παμπαίδων κατέκτησε την πρώτη θέση στο 1ο Κύπελλο Μεσσήνης που ολοκληρώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Στον τελικό του Διεθνούς Τουρνουά επιβλήθηκε 89-76 της Πολωνίας και έκλεισε τις υποχρεώσεις της αήττητη. Στο 1ο Κύπελλο Μεσσήνης πήραν μέρος εκτός από την Ελλάδα και την Πολωνία,  η Κροατία και τα Σκόπια. Στο προπονητικό τιμ της Εθνικής Παμπαίδων βρίσκεται και ο Πυργιώτης Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Παναγιώτης Ανδρουτσόπουλος, ο οποίος είναι βοηθός προπονητή και στην Εθνική Παίδων, που θα πάρει μέρος στο Πανευρωπαϊκό των Σκοπίων.

Η Εθνική Παμπαίδων σε πανηγυρικό στιγμιότυπο, μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο 1ο Κύπελλο Μεσσήνης.

 

Όσο για τον τελικό του τουρνουά κόντρα στην Πολωνία, η διαφορά πήρε γρήγορα διψήφια τιμή (14-4, 4’) με την ελληνική ομάδα να διατηρεί τον πρώτο λόγο (20-7 στο 6’, 39-21 στο 15’). Η Ελλάδα κράτησε μια απόσταση ασφαλείας, όσες φορές κι αν προσπάθησε η Πολωνία να πλησιάσει με τη διαφορά να φτάνει στο +23 με την ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου. Η διαφορά μειώθηκε δύο λεπτά πριν το τέλος (83-70) με την ελληνική ομάδα να έχει κατεβάσει ρυθμό, χωρίς όμως να απειληθεί ουσιαστικά, ως το τελικό 89-76.

Τα δεκάλεπτα: 27-14, 48-34, 72-49, 89-76.

Ελλάδα (Σγουρίτσας): Παπαζώτος, Νικολαϊδης 11, Αβδάλας 16, Ζερβός 9, Αθανασόπουλος 5, Ροζακέας 5, Λιοτόπουλος 8, Κουστένης 11, Τσαχτσίρας 18, Επαμεινώνδας 4, Αμπόσι, Χαβούτσας 2.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος