FOLLOW US: facebook twitter

Μπάσκετ: 11 ηλειακά σωματεία στο Μητρώο της Γ.Γ.Α.

Ημερομηνία: 15-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Έντεκα ηλειακά σωματεία καλαθοσφαίρισης είναι μέχρι στιγμής εγγεγραμμένα στο Μητρώο Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης της Γ.Γ.Α. και αυτά είναι που έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στις 28 Μαρτίου.

Τα σωματεία αυτά είναι ο Κόροιβος Αμαλιάδας και ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας που συμμετέχουν στις εθνικές κατηγορίες (Α2 Εθνική και Γ΄ Εθνική αντίστοιχα), ο Ολυμπιονίκης Αρχ. Ολυμπίας και το Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας που παίρνουν μέρος στην Α1 ΕΣΚΑΗ, Γ.Ε. Πύργου Ηρακλής (Α2 ΕΣΚΑΗ), Ίφιτος Πύργου και Α.Ε. Βαρθολομιού (Β΄ ΕΣΚΑΗ), Γ.Σ. Γαστούνης (Γ1 ΕΣΚΑΗ), Υπερίων Αμαλιάδας, Αιγέας Γαστούνης και Αστέρια Αμαλιάδας.

Γενικά από την ΕΣΚΑΗ, τα σωματεία συνολικά είναι 46, 31 από την Αχαΐα και 4 από τα δύο νησιά του Ιονίου, Κεφαλονιά και Ζάκυνθο, Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου, Α.Σ. Κεφαλονιά, Ακαδημία Κεφαλονιάς και ΑΓΕ Ζακύνθου.

Τα 31 σωματεία της Αχαΐας που έχουν εγγραφεί είναι τα εξής: Προμηθέας, Απόλλων Π., Παναχαϊκή, Αίολος Αγυιάς, ΕΑΠ, Ολυμπιάδα, Προμηθέας 2014, Έσπερος, Κεραυνός Αιγίου, Ήφαιστος/Αχιλλέας, Ακράτα, Νίκη Πρ., Αστέρας Τεμένης, Διαγόρας Βρ., Σείριος Παραλίας, Σκαγιοπούλειο, Πατρέας, Πήγασος, Γαλαξίας Δεμενίκων, Πυρσός, Ν.Ε.Π., Κρόνος Π., Δύμη ’07, Α.Ε. Ροϊτίκων, Αγυιά, Προοδευτική, Αετός Π., Φοίνικας Αγυιάς, Ολυμπιακός Π., Φαέθων, Ε.Α. Παραλίας.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος