Ο Πύργος F.C. Θύελλα όπως παρατάχθηκε στη Ζάκυνθο.

Ο Πύργος F.C. Θύελλα έχασε την ευκαιρία να κάνει άλμα ανόδου για την Γ΄ Εθνική στη Ζάκυνθο, καθώς κέρδιζε 0-2 μέχρι το 82΄ και ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από την Θύελλα Αμπελοκήπων στο συνθετικό χλοοτάπητα του γηπέδου Αμπελοκήπων, για την 2η αγωνιστική των μπαράζ Πρωταθλητών Ε.Π.Σ.. Η ηλειακή ομάδα έχει πλέον 4 βαθμούς σε δύο αγώνες και αν αξιοποιήσει την έδρα της στα δύο βατά εντός έδρας ματς με Παλληξουριακό και Αστέρα Βλαχιώτη την 4η και 5η αγωνιστική, θα «κλειδώσει» την άνοδο.

Η Θύελλα του Αλέξη Γαβριλόπουλου, που παρατάχθηκε χωρίς τον τραυματία Γιώργο Μπαρμπαρούση, μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 1ο λεπτό ο Μπίσα είχε σουτ έξω από την περιοχή στο δεξί κάθετο δοκάρι του Διαμαντή, ενώ στο 5΄ ο Χαντί μια κεφαλιά που έδιωξε ο Διαμαντής. Στο 36΄ η Θύελλα πέτυχε το γκολ που δικαιούταν στο α΄ ημίχρονο, καθώς ήταν ανώτερη. Ο Χαντί εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Πάρης Κωνσταντόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 41΄ οι Πυργιώτες διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον ίδιο τρόπο. Ο Μαρίνου εκτέλεσε φάουλ από πλάγια αριστερά και ο Μπέριος με κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας έκανε το 0-2.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε. Η Θύελλα Πύργου είχε ένα σουτ του Μπέριου στην εξωτερική πλευρά των διχτυών στο 55΄. Στο 78΄ ο Λαθύρης από το ύψος της μεγάλης περιοχής, σούταρε ψηλά πάνω από τα δοκάρια. Στο 82΄ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2. Από εκτέλεση κόρνερ και φάση διαρκείας στην περιοχή, ο Ματαράγκας με σουτ από το ύψος του πέναλτι την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 88΄ από γύρισμα του Λαθύρη από δεξιά, ο Κωνσταντόπουλος πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια σε μια πολύ καλή φάση για να γίνει το 1-3. Και στο 93΄ ο Τσεκούρας ανέτρεψε τον Μούσα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Καλλιβωκάς και ισοφάρισε 2-2, που ήταν το τελικό σκορ.

Η εξέδρα με τους φιλάθλους του Πύργος F.C. Θύελλα, ανάμεσά τους και ο Δήμαρχος Πύργου, Στάθης Καννής.

Το ερχόμενο Σάββατο η πυργιώτικη ομάδα παίζει στην Πάτρα με την Θύελλα για την 3η αγωνιστική.

Θύελλα Αμπελοκήπων: Σ. Διαμαντής, Μυλωνάς (65΄ Σοφός), Τσίνα, Καλλιβωκάς, Ντάσης, Κυριάζος, Τριανταφυλλίδης, Τσάνης (46΄ Μούστα), Καψάσκης (78΄ Σ. Διαμαντής), Κάρδαρης, Μαλαφούρης (55΄ Ματαράγκας).

Πύργος F.C. Θύελλα: Τσεκούρας, Μπέριος, Τσίγκρηλας, Μπουτσικάκης, Κάρδαρης, Σέζαρ, Διαμαντόπουλος, Χαντί (90΄ Λούσκος), Μπίσα (74΄ Λαθύρης), Μαρίνου (74΄ Αντωνόπουλος), Κωνσταντόπουλος.

Μπαράζ Πρωταθλητών Ε.Π.Σ.

Τα αποτελέσματα

Παλληξουριακός – Αστέρας Βλαχιώτη 2-0 (5΄ Περέιρα, 63΄  Μπράτι)

Θύελλα Αμπελοκήπων – Πύργος F.C. Θύελλα  2-2 (36΄ Κωνσταντόπουλος, 41΄ Μπέριος-82΄ Ματαράγκας, 90+3΄ Καλλιβωκάς)

Θύελλα Πατρών – Πανθουριακός 1-0 (28΄ Γραμματικόπουλος)

Ρεπό: Ερμής Μελιγούς

Η βαθμολογία

(Σε 2 αγώνες)

Θύελλα Αμπελοκήπων (5-3) 4

Πύργος F.C. Θύελλα  (3-2) 4

Πανθουριακός  (3-1) 3

———————————–

Θύελλα Πατρών  (1-0) 3

———————————-

Παλληξουριακός  (2-3)  3

Ερμής Μελιγούς (0-1) 0

Αστέρας Βλαχιώτη  (1-5) 0

Επόμενη αγωνιστική (10/5)

Θύελλα Πατρών – Πύργος F.C. Θύελλα

Αστέρας Βλαχιώτη – Πανθουριακός

Ερμής Μελιγούς – Παλληξουριακός

Ρεπό: Θύελλα Αμπελοκήπων

Κώστας Πλιάγκος