FOLLOW US: facebook twitter

Μπαράζ ανόδου: Ισοπαλία στην Πάτρα ο Πανηλειακός, δεν χάνει την άνοδο-Η βαθμολογία

Ημερομηνία: 25-05-2022 | Συντάκτης:

Ο Πανηλειακός επιστρέφει με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από το γήπεδο των Προσφυγικών στην Πάτρα κόντρα στον ΑΠΣ Πάτραι, παρέμεινε αήττητος στην διαδικασία των μπαράζ ανόδου (3 νίκες-2 ισοπαλίες) και με 11 βαθμούς είναι πλέον μια ανάσα από την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Οι «ερυθρόλευκοι», που παρατάχθηκαν χωρίς τον τραυματία Σάκη Τζανέτο, έχουν μπροστά τους την Κυριακή το τελευταίο τους παιχνίδι στην Καλαμάτα με τον Πανθουριακό, όπου με άλλον έναν βαθμό θα εξασφαλίσουν και μαθηματικά την άνοδο. Μάλιστα, δεν θα τον χρειαστούν στην περίπτωση που ο Παλληξουριακός δεν κερδίσει στο Άστρος. Ο ΑΠΣ Πάτραι ήταν καλύτερος στο α΄ ημίχρονο και στο 45΄ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Γεωργόπουλου. Στο β΄ ημίχρονο ο Πανηλειακός ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και απείλησε με τον Μπάλλα στο 55΄ (απευθείας φάουλ, σε κόρνερ ο Αναστασοβίτης) και τον Τσαγκάρη στο 78΄, στην μεγαλύτερη ερυθρόλευκη ευκαιρία στο ματς (σουτ από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, άουτ). Τους ερυθρόλευκους του Πύργου ακολούθησαν 50 οπαδοί, που αναχώρησαν με πούλμαν από το Στάδιο Πύργου και ενίσχυσαν την ομάδα με την φωνή τους.

Πάτραι: Αναστασοβίτης, Γερογιάννης, Μιχαλόπουλος, Γιαννόπουλος, Φούφουλας, Γεωργόπουλος, Ζέλος, Γραμματικόπουλος (85΄ Αλεξανδρής), Σαμπανέι (61΄ Μπακάλης), Αγριμάκης (77΄ Παπαγεωργίου), Δημητρακόπουλος.

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Γαλανόπουλος, Κανάνι (73΄ Τσαγκάρης), Κολόκας, Δ. Τσίγκρηλας, Δημάκης, Μπάλλας, Έλιοτ, Π. Τσίγκρηλας, Γκρίλλας (30′ λ.τρ. Μπατζακόπουλος-90΄ Μάζης), Κακόγιαννος.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Πέμπτη.

Τα αποτελέσματα

ΑΠΣ Πάτραι-Πανηλειακός 0-0

Πανθυρεατικός-Πανθουριακός 1-3

Παλληξουριακός- Τσιλιβή 3-0 α.α.

Ρεπό: Πανγυθεατικός

Η βαθμολογία (Σε 5 αγώνες)

Πάτραι (9-2) 11

Πανηλειακός (6-1) 11

Πανθουριακός (8-3) 8

——————————-

Παλληξουριακός (4-2) 5

Πανγυθεατικός (1-2) 3

Πανθυρεατικός (2-8) 1

Τσιλιβή — –

Επόμενη αγωνιστική (29/5)

Πανθουριακός-Πανηλειακός

Πανθυρεατικός-Παλληξουριακός

Πανγυθεατικός- Τσιλιβή 3-0 α.α.

Ρεπό: ΑΠΣ Πάτραι


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος