FOLLOW US: facebook twitter

Μπαράζ αιτημάτων παραχώρησης ακινήτων στο δήμο Πύργου

Ημερομηνία: 18-06-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Πολιτική

ds-pyrgou

Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου

– Σωσίπολις, Αποθήκες ΑΣΟ, υπνωτήρια ΟΣΕ και υπαίθριο θέατρο Κατακόλου

Με σημαντικότερα θέματα την λήψη απόφασης έγκρισης υποβολής… μπαράζ αιτημάτων παραχώρησης στο δήμο Πύργου των ακινήτων του Ινστιτούτου Σταφίδας και των Αποθηκών του ΑΣΟ, από την Δ.νση Δασών οικότοπου στο Κατάκολο για την κατασκευή υπαίθριου θεάτρου αλλά και την έγκριση χρηματοδότησης του, όπως και χρηματοδότηση για τα Υπνωτήρια του ΟΣΕ, συνεδριάζει την Τετάρτη 22 Ιουνίου στις 6.30 το απόγευμα, το δημοτικό συμβούλιο Πύργου,. Τα σημαντικότερα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

  1. Λήψη απόφασης έγκρισης υποβολής αιτήματος παραχώρησης στο δήμο Πύργου, των ακινήτων:

Α. Κτίριο Ινστιτούτου του Α.Σ.Ο.

Β. Αποθήκες Α.Σ.Ο., επί της οδού Κοκκίνου στον Πύργο.

  1. Λήψη απόφασης υποβολής αιτήματος της χρηματοδότησης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Υ.Μ.Ε.Π.Π.Ε.Ρ.Α.Α. για την υλοποίηση του έργου : «Αλλαγή χρήσης δομικής και μορφολογικής αποκατάστασης κτιρίου Υπνωτηρίων Ο.Σ.Ε. στον Πύργο Ηλείας» στον άξονα προτεραιότητας 14 «Διατήρηση και Προστασία – Προαγωγή της αποδοτικής χρήσης των πόρων» με τίτλο: «Παρεμβάσεις αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού για την αξιοποίηση τουριστικού κεφαλαίου»
  2. Λήψη απόφασης έγκρισης υποβολής αιτήματος για την παραχώρηση , κατά χρήση, οικοτόπου από την Δ/νση Δασών Πύργου, στο Δήμο για την υλοποίηση του έργου: «Κατασκευή Υπαίθριου Θεάτρου στην αγροτική περιοχή Κατακόλου».
  3. Λήψη απόφασης έγκρισης υποβολής πρότασης του Δήμου για το έργο: «Κατασκευή Υπαιθρίου Θεάτρου στην αγροτική περιοχή Κατακόλου» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» 2014-2020.
  1. Λήψη απόφασης επί των κάτωθι θεμάτων που εισηγείται η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής:
    • Χαρακτηρισμός, της οδού Χαριλάου, εκ νέου οδός ήπιας κυκλοφορίας οχημάτων, πλήρης απαγόρευση διέλευσης βαρέων οχημάτων καθώς και τοποθέτηση ανάλογης σήμανσης [Η Ε.Π.Ζ. με την υπ’ αριθμόν 66/2016 απόφασή της εισηγείται θετικά].
    • Απαγόρευση, εκ νέου, της στάθμευσης βαρέων οχημάτων στην οδό Υψηλάντου εντός της πόλης του Πύργου, καθώς και τοποθέτηση ανάλογης σήμανσης [Η Ε.Π.Ζ. με την υπ’ αριθμόν 65/2016 απόφασή της εισηγείται θετικά].
  1. Λήψη απόφασης πρόσληψης προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών πρόσκαιρων αναγκών, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η οποία δεν μπορεί να υπερβαίνει τους δύο (2) μήνες.
  2. Λήψη απόφασης κατανομής ποσού 104.242,53€ στις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για την κάλυψη λειτουργικών εξόδων των σχολείων.
  3. Λήψη απόφασης έγκρισης διοργάνωσης της εκδήλωσης «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ 2016» από τον Εμπορικό Σύλλογο Πύργου με τη συμμετοχή του Δήμου Πύργου.
  1. Λήψη απόφασης για την δωρεάν παραχώρησης της χρήσης του Κλειστού Γυμναστηρίου Γ. Βασιλακόπουλος στην ΔΗ.ΚΕ.Π, για τα χρονικά διαστήματα 25-27 Ιουνίου και 02-07-2016 έως 05-07- 2015.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος