FOLLOW US: facebook twitter

Μπάντμιντον: Στο Σιδηρόκαστρο ο Φιλαθλητικός για την Α1

Ημερομηνία: 21-10-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Φιλαθλητικός σε νέες περιπέτειες. Σε συνέχεια του πρωταθλήματος που διεξάγεται ακόμα, καθότι ξεκινά κάθε Γενάρη, η ομάδα του Πύργου καλείται να μετέχει στο Ομαδικό Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας στο μακρινό Σιδηρόκαστρο. Πρόκειται για το πρωτάθλημα που διεξάγεται σε ένα Σαββατοκύριακο με την μορφή τουρνουά και μετέχουν σε αυτό οι 12 ομάδες της Α1 Εθνικής κατηγορίας. Σε αυτές συγκαταλέγεται και ο Φιλαθλητικός ως 6η ομάδα από το προηγούμενο πρωτάθλημα που παραδοσιακά πάει καλά και όλα αυτά τα χρόνια ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Σε αυτήν την μορφή αγώνων, κάθε σωματείο δηλώνει ως σύνθεση το ανώτερο τους 4 καλύτερους αθλητές και τις 4 καλύτερες αθλήτριες που διαθέτει με επιλογή από τον προπονητή.
Η ομάδα του Πύργου μετά από ατυχίες και αναγκαστικές απουσίες θα παραταχθεί με τους: Κυριάκο Κατσιαδράμη, Αλέξανδρο Σπυρόπουλο, Παυλίνα Βλαχαντώνη, Ευγενία Βαγγέλη, Αντωνία Βλαχαντώνη και Χαρούλα Βλαχαντώνη, ενώ υπεύθυνος προπονητής θα είναι ο Δημήτρης Παρασκευάς που θα έχει το γενικό πρόσταγμα σε αυτό το τουρνουά.

Σύμφωνα με το σύστημα των αγώνων οι 12 αυτές ομάδες θα χωριστούν σε 3 υποομίλους των 4 και θα αγωνιστούν όλοι με όλους όπου σε κάθε συνάντηση θα παίζουν 1 απλό γυναικών, 1 μονό ανδρών, 1 διπλό ανδρών, 1 διπλό γυναικών και ένα μεικτό. Νικητής κάθε αναμέτρησης είναι αυτή η ομάδα που θα κάνει τουλάχιστον 3 νίκες. Οι δυο πρώτοι του κάθε ομίλου περνούν στην τελική φάση των ομάδων όπου αγωνίζονται πάλι όλοι με όλους για να αναδειχθεί ο πρωταθλητής Ελλάδας στο Ομαδικό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος