FOLLOW US: facebook twitter

Μπάντμιντον: Στην Λιβαδειά ο Φιλαθλητικός για το Πανελλήνιο U15 και U19

Ημερομηνία: 21-04-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με όνειρα και φιλοδοξίες αναχωρεί σήμερα Παρασκευή η αποστολή του Φιλαθλητικού για την Λιβαδειά όπου θα εκπροσωπήσει το ηλειακό μπάντμιντον σε ένα ακόμη Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Πρόκειται για το Πανελλήνιο στις κατηγορίες U15 και U19 στο οποίο αγωνίζονται τα καλύτερα παιδιά όλης της Ελλάδας των συγκεκριμένων ηλικιακών κατηγοριών. Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, οι συμμετοχές έχουν φτάσει αισίως τις 177, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ο ανταγωνισμός θα χτυπήσει κόκκινο και σίγουρα δεδομένου της ποιότητας των καλύτερων αθλητών που θα μετέχουν, αναμένεται να παιχθεί όμορφο μπάντμιντον, ενώ οι αναμετρήσεις θα είναι σίγουρα ενδιαφέρουσες.

Την ομάδα του Πύργου, παρά κάποιες απουσίες σοβαρές, θα την εκπροσωπήσουν 8 στο σύνολο αθλητές. Στα 15άρια οι: Χρήστος Τυλιγάδας, Τίτος Αντύπας, Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος, Χάρης Κουρκούτας, Φώτης Λεβέντης, Σάκης Αντύπας, και Χαρά Πετροπούλου. Στα 19άρια μοναδική εκπρόσωπος είναι η Χαρά Βλαχαντώνη.

Την αποστολή θα συνοδεύσει ο προπονητής του συλλόγου, Παναγιώτης Τσόκος, ενώ θα ακολουθήσουν και πολλοί γονείς που θέλουν να δουν τα παιδιά τους να αγωνίζονται σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση και να απολαύσουν όμορφο θέαμα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος