FOLLOW US: facebook twitter

Μπάντμιντον/Φιλαθλητικός: Με 8αδες επέστρεψε από την Πορταριά

Ημερομηνία: 03-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Από την μακρινή για εμάς Πορταριά επέστρεψε η αποστολή του Φιλαθλητικού το περασμένο Σαββατοκύριακο όπου συμμετείχε στο ΟΠΕΝ Ανδρών-Γυναικών. Σε αυτό το τουρνουά δικαίωμα συμμετοχής ηλικιακά είχαν αθλητές κατηγορίας U-15 έως και Άνδρες-Γυναίκες. Οι συμμετοχές πολλές, το θέαμα πλούσιο και ο Φιλαθλητικός εκπροσωπήθηκε επάξια από 6 αθλήτριες του συλλόγου που όμως έφτασαν μέχρι τις 8άδες και δεν κατάφεραν να αποκομίσουν κάποιο μετάλλιο.

Στο μονό Γυναικών πιο καλά πήγαν οι αδερφές Βλαχαντώνη Παυλίνα και Αντωνία που έφτασαν ως την 8άδα αλλά πολύ μακριά από τα δικά τους στάνταρς, δεδομένου ότι φέτος αδυνατούν να παρακολουθήσουν τις προπονήσεις λόγω πανελληνίων εξετάσεων. Η αδερφή τους Χαρούλα Βλαχαντώνη σταμάτησε στην 16άδα του ταμπλό, ενώ οι Κωνσταντίνα Θάνου και Τζίνα Παναγιωτακοπούλου έφτασαν ως τις 32 του ταμπλό των Γυναικών, όπως και η Ευγενία Βαγγέλη.

Στο διπλό Γυναικών και τα δύο δίδυμα που είχε σχηματίσει ο προπονητής του συλλόγου, Παναγιώτης Τσόκος, Παυλίνα με Αντωνία Βλαχαντώνη και η Κωνσταντίνα Θάνου με την Χαρούλα Βλαχαντώνη, κατέληξαν τελικά στην 8άδα και στις λεπτομέρειες δεν έφτασαν στο μετάλλιο. Τέλος, στο μεικτό η Τζίνα Παναγιωτακοπούλου με συμπαίκτη τον Ανδρέα Ιορδάνου από την Κομοτηνή, μπήκαν τελικά στους «32», ενώ η Παυλίνα Βλαχαντώνη με συμπαίκτη τον Άκη Σωτηρόπουλο από την Ν.Ε. Πατρών σταμάτησαν στην 16άδα και η Ευγενία Βαγγέλη με συμπαίκτη τον Αχιλλέα Τσαρτσίδη από τον Δία Σιδηροκάστρου έφτασαν στους «8» του τουρνουά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος